logoImpact EST nr. 880 - 27.07.2021
  • Femeile se bulucesc la Parlament. Dacă nu se poate schimba clasa politică a mamuţilor şi elefanţilor, măcar să li se schimbe sexul. Majoritatea la caldarâmul şi asfaltul de Galaţi, că doar n-or să bată noroaiele împuţite de la ţară pentru o figuraţie de sezon. În Colegiul 7 din municipiul Galaţi concurează două. Fantomatica Lucreţia Roşca (USL) – deputat în funcţie – şi avocata Lăcrămioara Stavire (PP-DD). Amândouă sunt recidiviste, una este şi traseistă. Cum adică? Simplu! Lucreţia a reuşit să se rătăcească la Parlament încă din 2008, şi vrea iar, deşi de atunci n-a mai călcat prin cartier. Lăcrămioara Stavire a mai candidat, în vară, pe Partidului Verde, pentru funcţia de Primar. Degeaba, evident. Alte două candidate îl sapă pe Ciucă la Colegiul 8 de Camera Deputaţilor-profesorul universitar Mirela Praisler (ARD) şi inginerul Neculina Florea (PER). Pentru Colegiul 9 al Camerei Deputaţilor, din municipiul Galaţi, PRM aruncă cu jurişti: Anişoara Răchitosu. Pentru Colegiile 1, 2 şi 3 ale Camerei Deputaţilor, aflate în judeţ, PP-DD a trimis-o pe Simona Daniela Hapeci – consilier judeţean, PRM – pe avocatul Clemansa Sava, UDMR – pe inginerul Ildiko Timbolschi, iar ARD – pe deputatul în funcţie, de profesie avocat, Carmen Axenie.  Şi Saghian are concurenţă, UDMR-istă, bre: profesorul Cecilia Ibolya  Rusu.
  • Acolo unde e politică e şi scârbă. Cine s-a scârboşat de data asta? Un cetăţean Gogu care borăşte pe net. Dar bine. „Nu cred ca dorind sa inlocuim la nivel national PDL-ul trebuie sa votam neaparat lista propusa de USL la Galati. Sunt Galati. Sunt aceeasi oameni care vor sa fie la conducerea orasului fara sa dea nimic in schimb. Solutia pe care o vad este ca foarte multi din galateni sa participe la vot si sa anuleze votul prin punerea stampilei in afara casutelor cu numele politicienilor.Trebuie sa facem ceva la Galati, pentru ca altfel vor trece iar 4 ani si nu se va intimpla nimic in aceasta parte de tara. Este scirbos sa votez in colegiul meu o cocoana care nu a facut nimic in afara de a ridica diurna aferenta. Nu stiu de ce l-as alege pe Ichim sau pe celalat pitifelnic de la ARD, care a arso pe la Braila si acum a facut un schimb de locuri cu Necula. Mai proasta lista cu candidati nu cred ca mai are vreun judet din tara. Toti ai nostrii au fost incontinuu la ciolan si-au vazut continuu de afaceri. Mi-e scirba!!!!!!!!!!!!” Analiză politică profundă, la obiect, fără replică.
  • Dacă Florin Păslaru este o paraşută turnătoare, Aurel Nechita un mucegai al parvenirii, setos de terenuri, case, sedii, funcţii şi bani, Victor Dobre şi Mircea Toader nişte hipopotami râioşi iar Viorel Ştefan un sconcs al finanţelor cu vizuina la Parlament, să vedem ce este Marius Necula. O zice marele gargaragiu politic Sorin Ovidiu Bălan al PPDD-cică „senator Marius Necula, Senat 1 va candida, vine de la Ciocile, s-a alăturat echipei noastre, ca să tăiem speculaţiile că vine de la Galaţi”. Vă daţi seama ce înseamnă traseismul? Vedeţi cum se minte la jivinele politice de România?
  • Fincă am pomenit de jivine politice din poporul lui DDD, iată încă una: Daniela Hapeci, consilier judeţean, care nici nu ştie cum funcţionează CJ, şi gata, vrea la Parlament. Iată ce înseamnă modelul Dobre şi modelul Toader în politică!
CroniCariul de serViciu 9 - noiembrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Iluminat public cu s

Primăria municipiului Galați informează că aparate de iluminat stradal echipate ...

Devieri de trafic î

Primăria municipiului Galaţi informează că, în perioada 23 iulie -28 ...

Nouă etapă de dezi

Primăria municipiului Galaţi informează că în perioada 26-29 iulie 2021 ...

Controale la furnizo

comunicat presa

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...