logoImpact EST nr. 866 - 15.04.2021
  • Senzaţional de jalnică competiţia internă la PNL-ul lui Victor Paul Dobre.
  • Ceea ce părea a fi o premieră în viaţa partidelor-competiţie internă pentru desemnarea celui mai potrivit candidat liberal la Primăria Galaţi-s-a dovedit a fi încă o mascaradă scremută de grupul de masochişti ai liberalismului de la Galaţi. Ca să avem certitudinea că politica de azi este o golănie a blaturilor interpartinice, le-au scos la scena deschisă de la Teatrul Dramatic. În loc de întrecere pe bază de valoare, ce credeţi că au făcut „competitorii”? Au pactizat grosier cu Ciumacenco. Cum se numesc farseorii politicii de căcat din noul PNL ocupat de Victor Dobre, Mircea Toader şi grupul de golănaşi – şmecheraşi? Ion Dumitru (consilier judeţean şi băsist greţos), Onuţ Atanasiu (profesor de fizică în cadrul CNVA şi politician scârbos, şi Cristian Gâscă (fostul şef PSD al Poliţiei Locale şi traseist jegos).
  •   Naşpa este că Victor Dobre rămâne la trasul sforilor şi pe mai departe, jokerii făcându-se că se supun selecţiei prin „sondaj de opinie”, adică cum vrea jupânu ăl mare. Carevasăzică, se vor screme să parvină şi să facă de râsu plânsu selecţia de cadre din interiorul partidelor următorii veleitari-scamatori: Violeta Nanu, Nicuşor Ciumacenco, George Stângă, Ion Ştefan şi Marcel Gurzu.
  •  Au trecut cinci luni de când balustrada de protecţie de la insula de tramvai din Țiglina III zace buşită şi strâmbă şi nici un serviciu al Primăriei nu aude, nu vede şi nu o repară sau o taie. O mai fi în garanţie? Apropo, ce garanţie mai avem că la aceleaşi insule de tramvai vor mai fi făcute adăposturi pentru ploaie, vânt, caniculă, fie şi după trei ani şi jumătate de la recepţie? Nici una! Sigur sunt încă pe funcţie ăi care au făcut recepţia.
  •  Hopa! Societatea Civilă nu a murit? Se anunţă că mai multe organizaţii neguvernamentale au depus o cerere conform legii liberului acces la informaţii publice, prin care cer Primăriei Stan lista cu proiectele de investiţii din Planul de Mobilitate Urbană, realizat de consultantul Eptisa. Măi să fie! Societatea civilă face ce nu face CL-ul plin de momâi de consilieri- vrea explicaţii pentru votul dement din 27 august 2015, când Consiliul Local Galaţi a aprobat Planul de Mobilitate Urbană, chiar şi fără lista de investiţii.
  •  Ce lipseşte de la Plan? Exact esenţialul, adică construirea de parcări subterane mecanizate, achiziţionarea doar de autobuze electrice, ecologice, reabilitarea şi pietonalizarea străzii Domnească şi a centrului vechi, implementarea masterplanului de ciclism propus şi multe altele. Ce credeţi, că vom mai auzi de preşedintele Junior Chamber Internaţional Galaţi, Gregor Teodorescu?  Avem mari indicii cum că nu.
  •  Se vinde garajul din Țiglina I al Combinatului? Se face încă un supermarket în mijlocul unui cartier de mahala?  Dorian Dumitrescu zice că nu, dar ştiţi vre-un  zvon despre tăierea şi închiderea lentă dar sigură a Combinatului care nu s-a confirmat?
CroniCariul de serViciu 18 - septembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Pelicanii de la AJVP

Un grup de membri ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi ...

SIDEX-Liberty Galaţ

Din nou presa internaţională alocă prima pagină combinatului Liberty Galaţi. ...

Terenul ELNAV nu put

Aflăm că terenul de circa 11,4 hectare (nu nouă hectare) ...