logoImpact EST nr. 890 - 26.10.2021
  • Uluitor, imbatabil, irefutabil, Florin Pâslaru a ajuns liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor. Şi dă lecţii despre cum se va rezolva cea mai mare nesimţire a deputatului român: să fumeze când îi vine, oriunde s-ar afla, deşi toţi au votat abţinerea de la acest obicei dezgustător numit fumat. Constatare simplă-cum e turcul, şi chistolul, cum e sacul, hop şi peticul, cum dă Dragnea legea defăimării în legea toleranţei, aşa dă şi farseorul Pâslaru lecţii de moralitate.
  • În rest, Florin Pâslaru continuă să reprezinte tot ceea ce e mai jegos în clasa politică. Este un fost turnător la Securitate, este un fost şi actual incompatibil, angajându-şi fiul la cabinetul de familie de parlamentari, este fostul şef al Comisiei de Cultură a Camereri Deputaţilor (ca să facă presiuni pentru a i se şterge cazierul de extrem evazionist fiscal, cu cele peste 6 suveici-televiziuni), a escrocat Primăria, punând fondurile publice la consolidarea malului din dreptul vilei de menelist politic şi acum, suprema încununare a imposturii: este liderul grupului de parlamentari PSD-ALDE-UNPR, deci face ceea ce îi place cel mai mult-dă la gioale (expresie preferată de parlamentar la ieşirile cu moderatorul preferat, Ciprian Jaşcu, la tv-ul personal, TVG).
  • Nici n-a început campania electorală, că au şi apărut lăudătorii de şefi de haite de estorcare a bugetului comunitar. Uite unul-Ilie Gheţu, care vede în Stan Dumnezeul administrării sfinte a banului, pentru folosul poporului, etc. Nu se există Primar ca Marius Stan, ehehe, ce de proiecte, ce de realizări!, va fi fără contracandidat, nu are cu cine să se aleagă, ce mai, Gheţu Ilie nu mai poate de iubire de primar, etc.
  • A trecut o lună, o săptămână şi două zile de când un om a fost străpuns de barele de metal de la un refugiu de tramvai din Brăila şi „responsabilii” iresponsabili din Primăria Stan nu au început nici măcar să vorbească despre obligaţia de a preveni un accident similar şi în Galaţi. Dovada pericolului mortal este făcută şi la Galaţi: toate refugiile, fără excepţie, au fost capcane mortale, în care s-au distrus 10 maşini. Puteau măcar să facă separaţiile de sens cu 50 de metri înainte, prin pivoţi de cauciuc sau şi mai durabil, cu pietre de granit, din munţii de granit devalizaţi din patrimoniul uriaş de granit extras din carierele de piatră stradale ale Galaţilor. Dar asta este altă capcană mortală, despre care prea puţini avertizează…
  • În anii 90, revoluţia din Piaţa Universităţii nu se vedea din cauza ceţii. Acum, când la tv vine unul Ciurchea, de la Casa de Sănătate, şi are voie de la un moderator de tip Joiana în câmpul cu flori să o acopere pe delegata medicilor de familie care povesteşte de păcăleala cardului de sănătate, regia aruncă cu o ceaţă…muzicală, acoperind întreaga mahalageală cu trilulilul de generic. Să lansăm încăodată ilustrul strigăt revoluţionar: Hai sictir, TVR liberă!
  • Să nu tânjim după România Mare, să ne dorim România Întreagă!
CroniCariul de serViciu 19 - februarie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DRAGĂ U.E.,

Nu suntem ignoranţi, dragă UE, ci ignoraţi... Prin capitalele tale din ...

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...