logoImpact EST nr. 880 - 27.07.2021
  • Consiliul Concurenţei a sancţionat cu amenzi în valoare totală de 28,1 milioane de lei (aproximativ 6,3 milioane de euro), un număr de 41 de companii active pe piaţa distribuţiei de uşi şi pe piaţa distribuţiei centralelor termice şi boilerelor, pentru încheierea unor înţelegeri anticoncurenţiale. Sancţiunile au fost aplicate în cadrul investigaţiilor având ca obiect înţelegerile prin care au fost fixate preţurile pentru produsele Porta KMI România (uşi) şi Ariston Thermo Romania SRL (centrale termice).
  • Pe când şi o verificare pe la samsarii pieţei cerealelor? Indiferent ce se întâmplă pe piaţa cerealelor, la Românica preţul la cereală e uniform şi bine strunit, ca să nu şi-o ia în cap micul fermier pus pe făcut producţie. Se vinde cereala cu 1 leu kg, producătorul primeşte de oriunde ar vrea să vândă doar 50 de bani. Nici un bănuţ peste sau sub. Consiliul Concurenţei nu vede nimic, fermierul mic bate pasul pe loc, subvenţia pe suprafaţă e doar în alte părţi, România va fi ceea ce este în plan-o superbă colonie, cu importatori bogaţi şi producători săraci.
  • Brexit? Brexit să vă fie cu tot cu jurnalismul vostru mizerabil, care pute a mafie mediatică, şi nu a democraţie pusă pe dat lecţii. Vinovaţii liberi, complicii nu! Aici a ajuns anchetarea falsei anchete făcute în România de cei de la Sky News. Cu actori mascaţi, cică prin România trece filiera armelor. „Investigaţie” la fel de contrafăcută ca şi ancheta care pomenea de filiera de trafic de persoane pe la Biroul de paşapoarte din Galaţi. Ca muncitor de presă, trebuie să notez o mică reacţie: mi-e cam scârbă!
  • Izmănarul general Oprea a fost scos de sub Justiţie şi pus deasupra ei prin votul unor jeguri senatoriale, inclusive unul de la Galaţi şi o abţinere. Ce înseamnă asta? Că Gheorghe şi Eugen fac parte din haita de penali din Senat, ce dracu să însemne. Hai, marş la vot!
  • Peste 150 de specialişti din întreaga lume vorbesc despre IUBIRE! Hopa, unde se întâmplă asta? Tot în Românica. La Venus a fost această minune: cea mai mare conferinţă internaţională de psihologie organizată până în acest moment în ţara noastră (EUROTAS 2016) a dezbătut tema iubirii şi a miracolelor petrecute in viaţa noastră datorită ei. Mda, şi noi credem că miracolul românesc este PSD şi venitul minim garantat la tot poporul.
  • Pâslarul simte venirea campaniei şi se bagă în prim planul televiziunii lui. TVG trage cu pâslărisme în toate direcţiile, pregăteşte „noua clasă politică” ce trebuie să vină la interes: Nica, el, Bacalbaşa, Florin Popa… Şi ca să fie şi un supliment de propagandă de la Centru, şocant şi pe TVR. Pâslaru urcă la tribuna Camerei şi cere tunător: să fie, bre, mai mult aer condiţionat, că de aia vine parlamentaru din teritoriu, să aibă aer! Nu poate parlamentaru să lucreze ca orice pârlit din Galaţiul de rahat ce mă votează la nesfârşit şi necondiţionat.
  • Dacă suntem la capitolul măgării de administraţie, să bifăm încă una: Pucheanu schimbă (prost) bordurile pe Brăilei, iar lui Marcel Gurzu, unul dintre juriştii groazei din Primăria Galaţi, i se schimbă bordurile doar în faţa vilei lui şi a naşei, de pe str. Kogălniceanu. Este încă o explicaţie pentru ceea ce au devenit Galaţii- o găoace pentru şobolanii îngrăşaţi pe silozul bugetar.
CroniCariul de serViciu 30 - septembrie - 2016

One Response so far.

  1. Radu Georgescu spune:

    Parlitii din conducerea universitatii (Birsan, Balta, Georgescu si procurorul) au motive de insomnie. Pentru ca alegerile au fost infirmate de justitie (http://portal.just.ro/121/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=12100000000110349&id_inst=121#P%C4%83r%C5%A3i), se clatina multe scaune. Corpul de control al ministrului este pe drum spre Galati.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Iluminat public cu s

Primăria municipiului Galați informează că aparate de iluminat stradal echipate ...

Devieri de trafic î

Primăria municipiului Galaţi informează că, în perioada 23 iulie -28 ...

Nouă etapă de dezi

Primăria municipiului Galaţi informează că în perioada 26-29 iulie 2021 ...

Controale la furnizo

comunicat presa

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...