logoImpact EST nr. 855 - 22.01.2021
  • George – Cătălin Stângă (PNL, 34 de ani) şi George – Edward Dircă (USR, 36 de ani), aleşi pe listele de candidaţi de la Galaţi au fost la prezidiul Parlamentului României, în prima şedinţă în plen a Senatului din legislatura 2016 – 2020. A fost momentul lor de strălucire şi afirmare plenară. Cam puţin pentru o carieră începută în ambele cazuri în manieră dubioasă şi duplicitară-unul ca pupil al fosilei Victor Dobre, al doilea un Caţavencu trimis de la Bucureşti să reprezinte Galaţii, şi să-l atace pe Dima de la ALDE.
  • Primăria Pucheanu a dat comandă de un calendar pe 2017, la graficianul Viorel Baciu. Ce a ieşit, e încă o ratare de Galaţi: un calendar insipid, amatoricesc, cu un desen neglijent şi sumar al unor clădiri monumentale din Galaţi, semnate „De senator V Baciu”. Dar preţul, nu cumva dincolo era mai ieftin, dle Primar?
  • Cum, la Revelioanele bătrânetului organizate la reducere de Primăria Galaţi se duc aproape în exclusivitate familiile tinere ale consilierilor locali PSD? Ei, e doar un răutăcism al unor găozari de ziarişti din pârlita de presă de la Galaţi. Ca să nu fie dubii, Primăria a şi băgat un comunicat. „Au fost colegi care au solicitat informaţii suplimentare despre Revelionul organizat pentru persoanele cu venituri mici. Aşa că revin cu aceste date. Meniul constă în : ordef, peşte preparat la cuptor, muşchi de porc şi cârnăciori, apă, vin, şampanie, tărie şi cafea. Petrecerea va fi susţinută de: artişti ai Teatrului Muzical ”Nae Leonard”, formaţia Experience, trupa The Gibson Brothers,  Paul Buţa, Theodor Munteanu. Invitaţii vor avea parte şi de un recital de colinde populare. Raluca Ardean, Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Galaţi.” Ei, acum nu mai e nici un dubiu.
  • E veche, dar are un nuştiuce şi un nuştiucum şarm ştirea cu fostul Primar Stan, scos complet din parvenirea prin politică. Fostul primar a pierdut cam tot ce se putea pierde, într-un singur an: scaunul de Primar, funcţia de Consilier Judeţean, pe cea de Consilier local iar la final, ratează cu succes  şi joaca de-a imunitatea parlamentară, necalificându-se pentru Senat. Prefectul n-a avut ce face în faţa celor doi furibunzi ai politicii locale-Picu Roman şi Marian Alexandru, şi l-a declarant suspendat pe Marius Stan şi de la CL. Asta e când îţi scapă migraţia de sub control. Stan a fost verde, PINist, PNList, UNPRist şi PMPist. Acum are timp să redevină „fotbalist inginer de muzică uşoară” cum îl alintau şucăriţi alegătorii.
  • Atenţiune, se dă din nou pomană la Cantina Socială Picu. 670 de pachete tradiţionale de Crăciun şi dulciuri pentru copii, pentru perioada 23 – 26 decembrie 2016. Fiecare pachet va conţine : pui, carne de porc, cârnaţi proaspeţi, preparate (kaizer, tobă, lebăr), ulei, telemea, unt, mălai, ouă, măsline, mazăre, castraveţi în oţet, pastă de tomate, legume (cartofi, ceapă, morcovi), pâine. Dulciuri: ciocolată, pachet cadou Moş Crăciun – figurine de ciocolată, turtă dulce, napolitane, bomboane pom, portocale. A dracului sărăcia asta, cu ce abundenţă se tratează!
  • Să nu tânjim după România Mare, să ne dorim România Întreagă!
CroniCariul de serViciu 23 - decembrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Casa Agronomului a f

Aflată în administrarea Direcţiei Pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, Casa Agronomului, ...

Buget de 4,7 milioan

Dă, Doamne, cu Aghiasmă Mare să auzim cum sfârâie cu ...

Final de an dezastru

Finalul anului 2020 a fost nefericit pentru fostul deputat Mihai ...