logoImpact EST nr. 855 - 27.01.2021
  • Enoriaşi, azi sfinţim apa în biserici! Aşa a sunat ordinul de zi pe unitate, de Boboteaza lui 2017. S-a întâmplat din cauză de viscol avansat, care s-a pornit  exact în dimineaţa Bobotezei. Ca urmare, de la Arhiepiscopia Dunării de Jos a plecat mesaj de anulare a spectacolului cu popor şi ciubere de apă sfinţită de la statuia lui IC Brătianu, unde se făcea aruncarea crucii în apa Dunării. Ce se arunca la malul Dunării a fost săvârşit de Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos  la Catedrala Arhiepiscopală, iar masa de preoţii de mir au slujit în bisericile de cartier.  A fost mai puţină frământare şi propagandă, dar mai multă credinţă.
  • Avem Parlament, avem guvern, dictator ne mai trebuie. Ei, nu e chiar cea mai bună glumă de Noul An pesedist, dar orişicât, cu fiecare pas, Liviu Dragnea fundamentează un cult al personalităţii mai ceva ca cel al lui Ceauşescu. Pentru cei care nu învaţă nimic de la nici o alegere, să observăm noi câteva mici amănunte. Dragnea a închis robinetul cu miere imediat a doua zi după alegeri, l-a preset pe Cioloş să nu aplice codul penal al lui Ponta şi măririle de salarii, a aruncat cu un jegos mahalagism politic peste preşedintele Iohannis, l-a pus în situaţii umilitoare, de slugă preaplecată, pe prim-ministrul Sorin Grindeanu iar la Guvern a intrat primul în clădirea Palatului, ca să se ştie cine e şeful. Acum, şoc şi groază pesedistă, scamatorul Dragnea ţipă că e gaură de 10 sau 14 miliarde la buget, prin numărarea greşită a banilor de către oamenii Guvernului Cioloş sau prin manglirea lor!? Ce mai, marchează teritoriul, ca orice animal politic cu instinctul muşcatului şi sugrumatului.
  • Prima geroaică, prima vântoasă, era normal să se pună şi de prima avarie a anului 2017 la CET, nu? Şi a fost, pe strada dr. Alexandru Carnabel, unde s-a pus pe spart şi cârpit o echipă de cârpaci în table ruginite şi zdrenţuite. A fost un fleac, au rămas vreo două zile fără căldură şi apă caldă doar 216 apartamente branşate şi locuite. Data viitoare ar putea fi mai multe şi pentru mai mult.
  • Galaţiul e iar pe breaking news, adică pe ştirile care rup cerul jurnalisticii cu evenimente care întorc lumea pe dos. O întorc pe dracu, suntem iarăşi cap de top cu cele mai stupide şi jalnice întâmplări care să conteze. De data asta e vorba de coada la plătit impozitele, cu reducere de 10%, pe ger de minus 13 grade. Ramoliţii de pensionari sunt loviţi de nostalgia cozilor de socializare şi se complac imbecil în statul la cozi, când ar putea să plătească reducerea de 10% pentru un abonament de internet şi să plătească de acasă. Dar dacă e plăcere şi sadism, nu e gândire şi raţionalism.
CroniCariul de serViciu 20 - ianuarie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Corp nou de clădire

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de ...

Primarul Ionuț Puch

Elevii gălățeni vor primi burse duble și chiar aproape triple, ...

Pași de urmat la pl

Pași de urmat la plata taxelor și impozitelor prin www.ghiseul.ro Având ...

Opt blocuri vor fi m

Primăria municipiului Galați informează că opt blocuri de locuințe vor ...