logoImpact EST nr. 855 - 23.01.2021

• Vin alegeri la PNL, deci e timpul ca noua generaţie de politicieni să se afirme. Tinerii penelişti (că liberali ne vine greu a le spune) se frământă să aibă vizibilitate pe unde pot şi când le dă voie şefu’ cel mare. Până vor apărea pe la conferinţa cu nou intraţi, se re-reafirmă pe la televiziunile centrale – unde apare din ce în ce mai des dinozaurul politruc (ştie multe trucuri!) Victor Dobre. Spunea nou intratul Onuţ Atanasiu că Dobre nu mai vrea încă o dată!? Vrea, poate şi va candida, chiar şi post mortem, după modelul Eugen Durbacă. Chestie de Jurassik Gang.
• Când vine Campania de alegeri, totdeauna Victor Dobre scoate de la sertar proiectul cu autostrada, centura sau tunelul (nu, ăsta e a lui Stan, şi-i pute!) şi bate toba. Acum, toba bate pe altă gamă – gata, dau lege, să ne alegem primarii în două tururi. Hm! Dar un proiect de lege cu alegeri interne directe ale tuturor membrilor cotizanţi nu aveţi, domn deputat? Hai, treacă de la noi, fie şi în două tururi! Şi pe când rămâne să auzim de analiza de ratare a alegerilor şi de mazilirea responsabililor?
• Vine sfârşitul lumii în termia Galaţilor, dar producţia de câini vagabonzi duduie. Ca să nu duduie aşa de tare, Primarul se descarcă pozitiv şi dă brânci castrării preferenţiale. Adică, ia de la mandea şi de la Partid o pomană, clientuleee!  Nu e răutăcism, e sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân de rasă comună şi metişi, pe banii tuturor, inclusiv ai celor care i-ar vrea eutanasiaţi în masă. Dă-l dracu de referendum, am hotărât noi, de pomană pot beneficia toţi proprietarii de câini. Hai, băgaţi o adresă la Primărie, şi completaţi o cerere-tipizată la Registratură, cu  acte doveditoare: act de identitate, carnetul de sănătate al câinelui, codul unic al microcipului. La acest program sunt acceptaţi câinii care au vârsta de maxim 11 ani. Stăpânii câinilor de sterilizat vor primi un tichet-aviz, în baza căruia se vor putea programa la Cabinetul Medical Veterinar Dr. Ştefan Mihaela-Veronica, situat în Str. Oltului 43, Bl. E 5, parter, telefon 0236/477800.
• Galaţiul unicat? Da, Galaţiul unicat, dacă devenim locul celor mai plăcute plaje de sezon estival din tot sud-estul defavorizat. Avem cele mai multe ape, avem cu ce, dar nu avem cu cine. Cocuţa-Chiciu, Cotul Pisicii, Insula lui Cărăuşu, Vacanţa, Dunărea, Brateş, Vânători sunt exemple de porneală. Atenţiune Ionuţ Pucheanu! Dacă vrei, poţi!
• Asta e, Pucheanu poate, dar nu vrea. N-are proiecte majore, dar are multe proiecte de efecte în defectele municipale – sistemul termo centralizat, câinii vagabonzi, transportul municipal. Cam puţin, alţii au mai mult!
• Dacă şedinţa de consiliu extraordinară a fost de o ordinăreală crasă privind convocarea şi legalitatea, se cheamă că Prefectura va sancţiona abaterea de la regulamente? Martor este managerul public Humelnicu, a făcut declaraţie şi la stenogramă. Este însă posibil ca vreo călimară de cerneală pesedistă să se verse peste banda audio şi peste hardul lapului, nu? Păi ce, uitaţi că Prefectul călimară Panaitescu are experienţe crâncene cu acordul de mediu Sidex călimărit şi albăstrit definitiv?

CroniCariul de serViciu 24 - martie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Casa Agronomului a f

Aflată în administrarea Direcţiei Pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, Casa Agronomului, ...

Buget de 4,7 milioan

Dă, Doamne, cu Aghiasmă Mare să auzim cum sfârâie cu ...

Final de an dezastru

Finalul anului 2020 a fost nefericit pentru fostul deputat Mihai ...