logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021
  • Hopa! Suntem cu un pas în prăpastie! Dacă continuaţi atacurile la hotărârile judecătoreşti, intrăm în perioadă lungă de izolare, zice cucul de la ora şase şi jumăte de la Cotroceni. E vot de blam pentru România! Se demolează sistemul de justiţie independentă în România (justiţia lui Băsu, evident). E terorism, bre! Teroriştii au majoritatea de 70%, dar îngrijorarea este maximă. Un picior l-am pus deasupra prăpastiei. Ai, ai, ai! Schizofrenia salvează România!
  •  Dragi colegi, al dumneavoastră, Dorian Dumitrescu  Country Communicator ArcelorMittal Galaţi – România dă declaraţie la încheierea negocierilor Contractului Colectiv de Muncă pentru 2014 la ArcelorMittal Galaţi. „Noul C.C.M. prevede creşterea salariilor în sumă fixă şi două bonusuri noi pentru obţinerea de rezultate bune în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă şi pentru revenirea pe profit a Unităţii. Pentru muncitori şi maiştri pachetul echivalează cu o creştere medie a veniturilor de 6%, inclusiv o creştere a salariului de bază de până la 5,2%.” Şi gata. Dacă vreţi să ştiţi mai multe, apelaţi la rubrica Alba neagra. Este cheia în care este lucrat omul muncii resemnat la Arcelor Mittal.
  •  Vine Campania electorală, e timpul să avem şi „Harta Politică a Televiziunilor Locale”. Se ocupă de treaba asta ONG-ul ActiveWatch. Într-un eveniment media la Bucureşti, la sediul lor, se lansează miercuri 22 ianuarie 2014 un studiu fără precedent în România: „Harta Politică a Televiziunilor Locale”. Studiul constă într-o radiografie a situaţiei actuale a televiziunilor locale din 15 judeţe ale ţării şi este însoţit de o hartă interactivă, care va putea fi accesată gratuit, online. Studiul relevă informaţii actuale legate de situaţia financiară, presiunile politice şi economice la care sunt supuse televiziunile locale, nivelul de profesionalizare şi de autoreglementare al jurnaliştilor locali, soluţii pentru îmbunătăţirea calităţii (produselor) jurnalistice. Pentru realizarea acestei cercetări, au fost intervievaţi aproximativ 200 de jurnalişti, editori, manageri, producători din televiziunile locale, politicieni locali, experţi media, bloggeri şi reprezentanţi ai autorităţilor locale. Am fost intervievaţi şi noi. Ce a ieşit va fi pe ecrane cât de curând. Fiţi vigilenţi!
  •  Picu Apostol Roman (PPDD) va candida la alegerile europarlamentare. În mod normal asta nu este o ştire, este un afront. Dar cine mai reacţionează astăzi la ploaia de afronturi aduse de atât de mulţi impostori? Ar trebui totuşi , până nu ocupă picii, manolii, tacii, pituşii, pălimarii şi restul clienţilor toate şi totul. Dacă lăsaţi acţiunea pentru mai târziu, atunci va fi prea târziu.
  •  Suntem municipiu reşedinţă de judeţ, avem biserici la fiecare capăt de stradă dar doar două creşe în ditamai urbea. Şi ce dacă?
  •  Idioţii care au înmatriculat în Bulgaria poluează pe strada ta. Stau cu motorul pornit chiar şi la 15 grade plus. Chiar şi juma de oră. Agitându-se în jurul maşinii. Oare erau în transa gazului de eşapament?
  •  Buluceală mizerabilă la CNVA. Cândva, directorul Cetăţeanu impunea ca trăsurile bogătanilor şi parveniţilor să nu oprească în faţa liceului, ca să nu fie umiliţi elevii săraci şi fără trăsură. Ce ar fi dle Stan să interziceţi „trăsurile” de tip merţan şi bemve să nu mai oprească în faţa liceului? Ce ar fi dacă aţi lua de la Electrica terenul pe care a fost cea mai frumoasă casă a Galaţilor şi aţi face din ea parcare? Ar fi ceva, mai mult decât nimicul de acum.
CroniCariul de serViciu 16 - ianuarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...