logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)
  • S-a ordonat de la city managerul Vlaicu citire că luni pe zăpada groasă e gratis, adică moacă pe Transurb. Cum adică, moaca nu mai îngrașă? Ba da, și încă cum! Îngrașă exact în anul electoral rezerva de populism a echipei de la Primărie, care dă de la noi, nu de la ei. Și noi avem Consiliu, care trebuia măcar de formă de îndată să voteze care sunt limitele pomenilor electorale. Va să zică, Transurb cu deficit își permite gratuit?  Ehe, teoria și practica jupânului în lanul bugetar omoară bine orice instinct de cetățenie onestă. Furați, bă, furați, că de trăit cinstit nu-i nici o scofală!
  •  Dacă e marți și circulația în oraș e un dezastru evident – mașinile nu au unde să parcheze, pietonii merg pe străzi pentru că nu mai sunt trotuare-Comitetul local pentru Situaţii de Urgenţă a dat alt caz cu prelungirea pomenilor privind transportul gratuit. Uraaaa! dați năvală, atât miercuri, cât şi joi, gălăţenii pot circula gratuit cu autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele. Decizia a fost luată pentru ca intervenţia utilajelor de deszăpezire să nu fie îngreunată de traficul aglomerat. Perfect pentru Noul Galați, înfundare pentru Transurb – șefii de acolo au aflat de la gazeta de partid că transportul e gratis. Nu e fantastică administrăreala în notă liberală?
  •  39 de blocuri sunt fără apă caldă și căldură? Înseamnă că suntem la Galați și populismul și pomenile electorale duduie în vetrele fraierilor .
  •  Lovitură grea pentru credulii care visau la tunelul pe sub Dunăre. Proiectul tunelului pe sub Dunăre are foarte puţine şanse de a deveni măcar un subiect de discuţie cu eventuali investitori. Podul de laBrăila  este deja pe locul al treilea pe lista proiectelor prioritare ale guvernului. Ponta a hotărât pe linie de partid: Bunea Stancu are prioritate, bre! Useleală, useleală, da brânza pomenii electorale e pe clienteleală, deci facem legea parteneriatului public-privat(abia acum?) și garantăm podul oamenilor noștri, ce dracu!
  •  Hm, dă Guvernul Ponta garanție guvernamentală în valoare de 140 milioane euro pentru podul peste Dunăre laBrăila? Dă pe dracu, știm de la Tăriceanu că nu, vedem de la Țicău că ciuciu, evident că e nașpa, se duc pe pustii cele 400 de milioane de euro pentru construirea subtraversării de la Galaţi, pentru că nu pune nimeni banul dacă nu are garanția recuperării investiției. Singurul lucru bun este că facem economie de 10 milioane de euro,  pentru studiul de fezabilitate.Dar dacă nu?
  •  Auzita-ți de-un Pânzar? Am auzit, dar pe ici, pe dincolo, nu cu un buletin despre starea Pânzarului. E o stare semisecretă, cum îi place lui nenea Baca dar și unor tovarăși de bine, care au planuri mari cu barcazul lui Sergiu Dumitrescu. Unul dintre oamenii de bine care vor să facă proiecte cu Pânzarul este magnificul Ciprian Dediu, bun la orice funcție care parazitează banul public. Acum, nu doar că a patentat Asocierea Metropolitană cuBrăilași Tulcea, dar e și la manetele Asociației IDDD, adică chiar cea care are pe contract Pânzarul. Fantastic marinar Dediu , prinde orice vânt de plesneală bugetară!
CroniCariul de serViciu 31 - ianuarie - 2014

One Response so far.

  1. Vlaicu a gandit-o bine spune:

    Vlaicu a bandit bine treaba cu transportul gratuit pe viscol.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...