logoImpact EST nr. 867 - 21.04.2021
  • Exclusiv, senzaţional, incredibil, abscons! Rămas cuplat la vremurile când visa să fie senator, Marian Băilă îl aduce pe ipochimenul frankestein numit Teodor Stolojan la interviu. Probabil ca să demonstreze că fraierii sunt incomparabili mai buni la Galaţi decât la Bucureşti, şi că vor vota din nou astfel de cadavre politice. Pe roboţelul de tinichea al politicii de zoaie de Dâmboviţa îl doare în cur de Galaţi, dar se pricepe de minune să facă gargară electorală, poate poate mai prinde o tură la Bruxelles, pe 25 000 de euro.
  • Noroc că cetăţeanul de forum e vigilent şi ştie. Să-l cităm: „Acest comunisto-securist chiar crede ca pe aceste meleaguri s-a rasturnat caruta cu prosti? Suntem satui de astfel de specimene care nu au facut nimic pentru Romania dar sunt promovati ca mari specialisti in toate si in nimic. Sa spuna mai bine cum a fost in 2004 cand s-a autoimbolnavit ca sa faca partie pentru un alt securist care a nenorocit o tara aproape 10 ani.Tara asta are nevoie de tineri capabili unii au stududii stralucite la cele mai prestigioase universitati din occident insa nu mai incap din cauza unor asemenea fosile. Rusine Stolojan poate ne spune si unde sunt miliardele de dolari tranferati de Ceausescu in strainatate …intrucat raspundeai in Ministerul Finantelor de tranzactiile valutare. Sau poate acesti bani au intrat in buzunarele unor profitori de care nu este strain nici el. Un astfel de interviu astepta galatenii, nu vorbe goale pe care nu le mai digera nici copii.”
  • Pentru a marca sărbătorirea ,,Zilei Internaţionale a Alegerilor”, care anul acesta a fost celebrată în data de 6 februarie 2014, Filiala Sud-Est a Autorităţii Electorale Permanente a organizat  în data de 14 februarie 2014, ora 11:00,la Colegiului Naţional ,,Vasile Alecsandri” din Galaţi, o întâlnire cu elevii claselor a XII-a,întrucât aceştia îşi vor exercita pentru prima dată dreptul la vot în anul 2014. Deci, iată cu ce se ocupă Autoritatea Electorală, o instituţie de care nici 1% dintre fraierii care plătesc ca ea să existe nu au auzit. Încă o instituţie de tip sinecură, în care stă ascuns un PD-ist de-a lui Băsu, deşi guvernul cică e a lui Ponta. Cică li s-a spus tinerilor votaci despre semnificaţia şi importanţa alegerilor în consolidarea democraţiei, despre dreptul de vot, precum şi cu privire la modalitatea de exercitare a dreptului de vot la Alegerile pentru Parlamentul European ce urmează a se desfăşura în data de 25 mai 2014.Mda! E sigur că nu li s-a spus novicilor nimic despre cifra reală a votanţilor din România? Suntem 18 sau 16 milioane? E ca la referendumul de lovitură de stat sau ca la alegerile de majoritate uselistă degeaba?
  • Cocalarul de garaj e printre noi. Nu e vorba de cocalarul de partid, ales consilier ciocoflender, ci de cocalarul cu garaj cu mansardă şi subsol, plantate cel mai adesea acolo unde ar putea fi un parc sau un loc de joacă. El este specimenul urban de tip mutant, care ocupă de trei ori spaţiul pentru care s-ar spune că plăteşte impozit. Ocupă 20 mp cu coşmelia în care ţine murăturile şi vechiturile, 20 mp în faţa garajului, unde nu parchează nici ipochimenul, deoarece maşina lui este parcată pe alee, la concurenţă cu cei fără garaj. De trei ori nu înseamnă de trei ori impozit, deci cine trişează în oraşul ăsta de rahat?
  • Fraţilor, e jale! Nu se mai dă 5 milioane de cap de familie care trece linia de 50 de ani. Realmente, nu mai înţelegem nimic. Să însemne asta că Primarul Stan îşi trotilează baza electorală? Că-l doare în cot de pomeni electorale? Precis e a treia cale-loveşte mult mai târziu, dar mult mai adânc. În buget.
CroniCariul de serViciu 21 - februarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...