logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)
  • Uraaa, se încep sifonările de primăvară la Primăria Stan. Cu anunţarea presei, aşa, de-un pamplezir. Se fac lucrări de reabilitare şi modernizare a unui nou segment din strada Anghel Saligny. Este vorba despre tronsonul cuprins între străzile Argeşului şi Prelungirea Brăilei. Lucrările încep marţi, 8 aprilie 2014, şi sunt programate să dureze 12 luni. Pe parcursul lucrărilor, va fi modernizată reţeaua de apă şi canalizare, vor fi reabilitate trotuarele şi se va asfalta segmentul de stradă. Lucrările costă aproximativ 1,3 milioane de lei şi sunt executate de SC Constructa Mecanique, un pui al falitei ICMRSG şi care aparţine celor care au falito! Strada Prunari de alături a fost reabilitată pe vremea lui Moş Mitică, au uitat să-i facă şi canalizare, aşa că n-ar fi rău să se pună nişte rigole (inutile, ca alea din Grădina Publică) care să preia zoile şi scursurile de pe Prunari.
  •  Hopa, iar se semnează şi se parafează acte de tâmpizat poporul cu chinezii. Aţi mai auzit ceva despre kazahstanezii şi despre consulul lor Lificiu de la Galaţi? Tot nimic nu se va auzi nici despre chinezii din Wuhan. Dar asta n-are nici o importanţă, să fie semnături.
  •  Incredibil de murdar şi abscons, Primarul Stan ia bani şi de pe maşinile parcate pe trotuar. Nu poate fi adevărat? Ba da, ia mergeţi pe trotuarul de lângă vilele norvegiene de la Catedrală şi vedeţi cum funcţionează mila Domnului şi mâna lacomului. Pe unde circulă pietonul bicisnic? Prin botul maşinii şi printre răsuflătorile subsolurilor.
  •  PDL este din nou în bejenie locativă. Pare să fie un destin de boschetăreală politică ales încă de pe vremea când mahăr pedelist era Dobriţoiu. Azi mahării boschetărelii sunt alţii cu Toader în frunte, dar pripăşeala continuă. Acum s-au opintit într-o hală de bloc la V-euri, desigur temporar. Toderică a pedeleului trebuie să priceapă că numai provizoratul este definitiv şi că n-o să pupe sediu la Piaţa lui Eugen Zaharia cât o fi jupân pe Galaţi pesedeul. Dacă punem la socoteală igrasia şi damful de mucegai, de fapt PDL-ul e chiar în sediul potrivit.
  •  Avem tot mai mulţi generali, bre! Normal, suntem de 24 de ani în război civil. Şi atunci de ce să ne mirăm că au fost loviţi cu grade de generali, contraamirali şi mareşali şefii Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră, IGSU,Departamentului Informaţii din MAI. Şeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din MAI, Gelu-Marin Oltean, şeful Jandarmeriei, Mircea Olaru, şeful Poliţiei de Frontieră, Ioan Buda, şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Ion Burlui, au fost înaintaţi în grad prin decrete semnate de şeful statului. Adică mareşalul potlogărelii pe funcţie. Şi tocmai ce publicase presa că şeful Jandarmeriei a dus oamenii la viloaica lui de vacanţă şi unul din ei a crăpat.
  • Apaterm va concedia 200 de salariaţi. Eh, fleacuri! Ştirea zilei este cu Negoiţă, care a pus şi de un Congres al Istoriei Presei. Şi ca să fie de efect, Congresul a început cu o paradă de cinci soldaţi din Primul Război Mondial, aduşi tocmai de la Bucureşti, de la Asociaţia „Tradiţii Militare”. Cât o fi costat ghiduşia asta? Direcţia de Cultură Negoiţă ştie!
CroniCariul de serViciu 10 - aprilie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...