logoImpact EST nr. 867 - 22.04.2021
  • Se ascute lupta tip mafioso dintre Victor Dobre şi Marius Stan. Ăl dintâi devine iar jupân, primul la Partid (dar de dosarul penal nu-l întreabă nimeni?), este unu din 31 de vice de la PNL, dar asta îi dă aripi să persiste, ca orice damf de cadavru politic. VPD este, deci, iarăşi vicepreşedinte al partidului la nivel naţional, prin vot uninominal, şi nu pe listă, aşa cum s-a întâmplat anul trecut, când fostul preşedinte al partidului, Crin Antonescu, a supus votului lista cu liberalii agreaţi de acesta pentru a face parte din structura de conducere a formaţiunii politice, la nivel naţional. A fost o pauză de un an şi patru luni la şefie, dar nu s-a simţit nimic. În fond, sunt 20 de ani de când Victoraş este călare pe banii statului, parazitează în voie bugetul, i-a lăsat tradiţia parazitatului şi fiului, deci dacă merge, cum să nu insişti? E în folosul gălăţenilor, nu? Bă, care ştii să măsori folosul?
  •  Mi-ar fi ruşine să fiu Primarul Municipiului Galaţi numai dintr-un singur considerent (dar sunt mii de considerente, e loc de-un serial): de vreo lună-două au dispărut toaletele ecologice (vorba vine!) din locuruile unde se pişă şi se cacă poporul cu spor. Că e în faţa spitalului, că e în spatele pieţii din Micro 19, nu mai e neam (prost) toaletă. Precis e încă o defecţiune în războiul tunurilor de găşti din Primăria Galaţi. Și când nu e toalete, taximetriştii care staţionează în vecinătatea blocului C, la intersecţia străzilor Gării cu Traian, îşi fac nevoile printre copacii scărilor de bloc. Sau exact între copacii de la intrarea în cabinetele medicilor de familie de la Spital, sau printre boscheţii din Piaţă. E un sport de mare succes. Nu e mişto? Ieşi în balcon la întins rufe şi vezi un domn cum urinează. Uau! Zice vicele pişicher Cosca cum că nu mai are Primăria contract de salubrizare, că a expirat. Păi dacă a căscat gura la expirare, nu ar fi cazul să o caşte de acasă, din balconul viloiului de pe Muzicii? Cosca, demisiaaaa!
  •  O noua surpriză otravită cu privire la gazele de şist. Într-un moment când tot mai multe state îsi manifestă reticenţa cu privire la exploatarea gazelor de şist, Uniunea Europeana le pregăteste ţărilor membre o noua surpriză otravită. Este vorba de negocierile actuale privind încheierea unui controversat Acord Economic (CETA) între UE si Canada, care aduce atingere dreptului fiecărui stat de a decide dacă să permită sau nu exploatarea gazelor de şist pe teritoriul său. Se observă clar tendinţa marilor corporaţii de a opera în domeniul gazelor de şist europene folosind „intermediari” canadieni, tocmai pentru a profita de prevederile viitorului acord CETA, care va favoriza firmele canadiene cu afaceri în Europa. Daca CETA va fi adoptat în forma sa actuală, marile corporaţii înregistrate în Canada nu numai că vor putea anula – în justiţie sau prin întelegeri extra-judiciare – moratoriile asupra fracţionarii hidraulice, dar vor obţine şi milioane de dolari ca despăgubiri plătite din banii publici pentru lezarea intereselor comerciale şi de afaceri pe care le au în respectivele state. În aceste condiţii, merită amintit şi că Gabriel Resources – firma care promovează cu atâta obstinaţie proiectul Roşia Montană – este înregistrată tot în Canada. Simplă coincidenţă?
  •  A trecut 3 ani, 10 luni şi 7 zile de când o denivelare cu intenţie lăsată de imbecilii din administraţia Nicolae pe asfaltul de pe str. Ghe Doja (cam între str. Nae Leonard şi blocurile noi) a fost preluată de imbecilii din administraţia Primarul Stan. Hopul îşi face treaba cu strălucire-paradeşte osiile şi pivoţii şi capetele de bară de la maşinile plătitorilor de impozite. Facem sesizare oficială şi scrisă-trimiteţi domn Primar Marius Stan nişte specialişti să răzuiască pragul ăla imbecil de aproximativ 2 m lungime şi 2 cm înălţime. Nu ne iluzionăm că va fi vreo reacţie până terminaţi mandatul, dar orşicât, noi numărăm.
CroniCariul de serViciu 4 - iulie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...