logoImpact EST nr. 893 - 04.12.2021
  • „Nu pot vorbi momentan. Rog mesaj. Mulţumesc!” Aceasta este prestaţia invariabilă a putătorului de vorbe al Primăriei Marius Stan, Ema Turcu. De fapt, aceste flituiri se fac numai pentru anumiţi muncitori de presă, cei care chiar vor să fie de folos cetăţeanului şi comunităţii, să obţină şi să difuzeze emanaţii de interes public esenţial. Ema face ceva pe interesul public şi pe nevoia sau dreptul la informare şi debitează vorbe care nu spun nimic. Ce-ar fi ca Primarul să candideze cu lista de sinecurişti ataşată la buletinul de vot? Aţi mai vota o astfel de adunătură de pleşcari ai funcţiei, care dispreţuiesc funcţia publică, care scuipă pe cetăţean şi-l lasă să crape cu problemele în braţe pe contribuabilul umil?
  • Dacă eşti bun platnic, te-ai calificat pentru genocidul marca Stan. E realitatea sinistră pe care o experimentează pe pielea lor locatarii bun platnici, care tremură în apartamente, deşi nu au nici un leu datorie la întreţinere.  Şi aici intervine golănia şi dobitocia „managerilor” de la Apaterm în faliment-decât să debranşeze selectiv, doar pe cei care aveau datorii nesimţite, s-a cerut-incredibil-semnătură de la toţi locatarii, cum că sunt de acord să se oprească apa caldă pe scări, şi nu la tot blocul. Păi, cât de imbecil să fii ca să ceri acord de tăiere a apei calde de la unul care nu plăteşte de trei ani nimic şi are 200 de milioane datorii?
  • Apaterm este cu fundul gol, da cu coada sus. Ridică pretenţii de debranşare, deşi n-a făcut nimic de 25 de ani ca să salveze starea tehnică a livrării de utilităţi, adică să investească de bun simţ în contorizare individuală şi distribuţie pe orizontală. Acum, cu aroganţa specifică, imprimată de oprtunişti ai funcţiei, ca Cubasa, Stratulat, Ispas sau Avram, Apaterm anunţă că va continua măsura debranşării, la trei categorii de păcăliţi de abonaţi captivi: 140 de asociaţii cu plata la zi, alte 415 de asociaţii care în ultimul an au reuşit să achite parte din datorii şi restul asociaţiilor cărora în ultimul an le-a crescut nivelul datoriilor. Cei din urmă vor fi condamnaţi la exterminare prin genocid cu frig domestic.
  • Noua campanie de marketing media etv s-a întâmplat la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”. Surprinzător, e prima oară când nu se mai aduc la scenă blindatele administraţiei. E pentru prima oară când la Gala „Între oglinzi paralele” se dau premii pe merit şi pe competenţe. Păi, dacă facem palmaresul, vedem că mai sunt în oraş personalităţi ale culturii administraţiei, politicii şi sportului. Premiul „Regele Lear” i-a fost decernat jurnalistului, scriitorului şi dramaturgului, Victor Cilincă, iar Premiul „Călător în Est” i-a revenit poetului Viorel Dinescu, realizatorul emisiunii „Confluenţe”. Premiul „Totuşi Iubirea” i-a fost acordat folkistului Săndel Spânu, iar Premiul „Captain Planet” lui Mădălin Şerban, directorul Complexului Muzeal pentru Ştiinţele Naturii „Răzvan Angheluţă”. A meritat o nominalizare şi Andreea  Mihai, care la numai 13 ani a cucerit publicul şi juriul emisiunii „Next Star”. Premiul „O viaţă pentru o idee” i-a revenit Monei Sandu, secretar literar al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, iar Premiul „Hattreck” a fost acordat lui Dorin Butunoiu, consilier şef la ATOP. Premiul „E scris în stele” i-a revenit Angelei Ivan, directorul administraţiei Zonei Libere Galaţi, Premiul „Piramida omului” psihologului Stelian Chivu, iar premiul „Banii tăi” lui Marius Munteanu. Premiul „Campionul unei mari iubiri” a fost decernat profesorului Florin Păunescu, directorul Liceului cu Program Sportiv. Premiul „România, te iubesc” i-a revenit Rodocliei Zamfiropol, preşedinta Comunităţii Elene din Galaţi. Premiul „Iarba verde de acasă” i-a fost decernat lui Vasile Joantă, director al Fabricii de Bere „Martens”.
CroniCariul de serViciu 19 - decembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF