logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)
  • „Nu lăsa paraziții să trăiască pe buzunarul tău. Prin neglijența ta, ești complice cu hoții! ” Este unul dintre primele scremete de șef de poliție comunitară a lui Mihai Manoliu, afișat în sute de postere pe autobuzele Transurb. Cât a costat ediția specială a foii poliției, toarșu Manoliu?
  •  Și Picu de la PPDDeu are mesaje, bre! Cică are curajul să privească oamenii în ochi. Scrie mare pe sediul din stația Țiglina I. Așa se traduce pe limba alienaților instinctul tupeismului?
  •  Ofiţerul SRI care şi-a „permis” să-l filmeze la hotelul Bradul pe primarul din Mircurea Ciuc la o întrunire de taină cu „musafiri de la Budapesta” – gurile rele spun că erau membri ai securităţii maghiare, fostă AVO -, bătut apoi crunt în plin centrul oraşului şi tâlhărit (de către primar şi o persoană necunoscută!?), a fost trecut în rezervă, pensionat pe motive medicale. Ofiţerul, la 45 de ani, trebuie acum să-şi întreţină familia, o soţie şi doi copii minori, dintr-o pensie stabilită la 1.200 de lei. După bătaie, ofiţerul, internat la spitalul din Miercurea Ciuc, a fost dat afară ca un câine şi mutat la Braşov – spun aceleaşi guri rele – la intervenţia primarului. Ulterior, rezervistul, ca simplu cetăţean, luând loc la un meci de hochei în tribunele patinoarului din Miercurea Ciuc, a fost văzut de acelaşi primar, care a strigat către bodyguarzi şi spectatori: ”Luaţi-l şi scoateţi-l afară!”, ceea ce s-a şi întâmplat. Fostul sereist a fost agresat din nou şi scos brutal în stradă. Acum, este cercetat de Parchetul Militar pentru că ar fi perturbat dreptul la liberă întrunire. Nicio veste însă despre anchetarea primarului pentru ultraj, violenţe şi tâlhărie, primar apărat de avocaţi din Cluj care poartă nume româneşti, încă nicio veste despre trădări la nivel înalt, ordine bezmetice sau aranjamene politice şi/sau geostrategice.  Uraaa, Ponta aduce UDMR la guvernare!
  • A trecut un an și opt luni de când o denivelare cu intenție lăsată pe asfaltul de pe str. Ghe Doja (cam între str. Nae Leonard și blocurile noi) paradește osiile și pivoții și capetele de bară de la mașinile plătitorilor de impozite. Facem sesizare oficială și scrisă-trimiteți domn Primar niște specialiști să răzuiască pragul ăla imbecil de aproximativ 2 m lungime și 2 cm înâlțime. Nu ne iluzionăm că va fi reacție rapidă, dar orșicât. Ce-ar fi să se mai facă și un proces de acordare de despăgubiri pentru păgubiți?
  •  Fraților, e jale! Nu se mai dau 5 milioane de cap de familie care trece linia de 50 de ani. Realmente, nu mai înțelegem nimic. Să însemne asta că Primarul Stan își trotilează baza electorală? Că-l doare în cot de pomeni electorale? Precis e a treia cale-lovește mult mai târziu, dar mult mai adânc. În buget.
  •  Nu e lovitură la buget, da e bună.Primarul Marius Stan a găsit timp și pentru ceva cultural, nu numai sportiv. Iată, a reușit să iasă din mediocritatea de provincie cu un act de impact național. I-a decernat  ”Diploma de Excelență a Municipiului Galați” maestrului Radu Beligan, pentru prodigioasa activitate culturală și teatrală din cei 75 de ani de carieră. Cu această ocazie, maestrul Radu Beligan a primit de la primarul Marius Stan Cheia Orașului Galați. S-a întâmplat la finalul reprezentației cu piesa ”Lecția de violoncel”, al cărei cap de afiș îl ține marele maestru al scenei românești, Radu Beligan, intrat recent în Cartea Recordurilor ca actorul cel mai longeviv aflat încă în activitate pe scena unui teatru.
  •  Viorel Mâzdrea este o celebritate de Secția 4 de Poliție. E infractorul penal care era cât pe ce să omoare o fetiță de 12 ani pe trecerea de pietoni. Pentru a se dovedi demni de numele de miliție, anchetatorii erau cât pe ce să mute și trcerea de pietoni de la locul faptei. Fu proces, doi ani de chin pentru familie, fu condamnare la trei luni de închisoare și când să se înceapă executarea, a lovit Codul. Codul l-a făcut curat, uscat, cinstit pe Mâzdrea. Concluzia? Călcați, bă, pietonu și pe zebră, țara lui Băsu permite.
CroniCariul de serViciu 28 - februarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...