logoImpact EST nr. 893 - 04.12.2021

În data de 12 octombrie a avut loc mult așteptatul eveniment „SemiMaraton Galați”, care ne-a surprins pe toți. Dintre parteneri, putem aminti Primăria Galați, DJST Galați, Asociația Județeană de Atletism Galați, Autonom, RRA, MMA Security, Oferte Unice, Șapte Seri. Ca sponsori, le mulțumim EliteGym Galați, Selgros Galați, Tshirt Factory, IQBox, Computaris.

În ciuda frigului de duminică de la ora 8 dimineața, la fiecare categorie ( semimaraton, ștafetă, cros) s-au strâns câte aproximativ 250 de participanți, de toate vârstele. Am văzut bunici și părinți alergând de mână cu copiii lor, elevi încercând să își întreacă profesorii, un om în căruciorul cu rotile, care încerca să țină pasul, adevărați atleți care voiau să câștige medaliile etc.

Protecția a fost asigurată de echipa Smurd, au fost făcute stații de hidratare și mâncare, asigurate de sponsorul principal Selgros, și, de asemeni, mulți alți voluntari, care arbitrau sau se ocupau de ordine. Echipa Media a fost reprezentată de New York Crew, un ONG format din tineri care se ocupă cu popularizarea activităților sportive, care a reușit să imortalizeze prima ediție a acestui proiect de succes.

În cadrul acestuia au fost implicate 10 ONG-uri, care au propus 11 cauze. Banii strânși din taxa de participare ( semimaraton-70 RON, ștafetă-50 RON, cros-30 RON) au fost împărțiți aproximativ egal la aceste cauze.

Per total, SemiMaraton Galați a fost unul dintre cele mai de succes evenimente comunitare organizate în Galați. Am văzut în această ediție implicarea, interesul, veselia și ambiția cu care au alergat gălățenii pentru a susține cauzele vizate, iar următoarea ediție va avea, cu siguranță, un ecou și mai mare. Felicitări inițiativei, tuturor organizatorilor și participanților! Felicitări, Galați!

Vitamina A&C 17 - octombrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF