logoImpact EST nr. 843 - 20.10.2020

Lume, lume! S-a mărit numărul politicienilor cârciumari din Galaţi. Ăştia, ai noştri, aşa de buni sunt, de deştepţi, de pregătiţi, încât nu ştiu să facă altceva, decât a deveni cârciumari. Sanchi! Cică, ei sunt „oameni de afaceri”, în loc să recunoască ca atât îi duce bibilica lor mică cu un creier cât nuca.

Luni 29 iulie, la parterul Hotelului Faleza s-a deschis cea mai tare, cea mai şic, cea mai scumpă, cea mai luxoasă, cea mai de fiţe cafenea din Republicuţa noastră.

Rafinament, eleganţă, bănet băgat la greu, căcălău, în locaţia cu pricina, opulenţă, numai pentru cei cu dare de mână, adică exclusivist. Patronul nu este altul decât Dan Dobrea, preşedintele UNPR-ului judeţean, director de firmă pe asigurări, un tip care a ştiut să se „învârte”. Întotdeauna, fără şarm sau ştaif în politică şi care nu a făcut nici două beţe cruce şi nici multe căcăreze în viaţa noastră cotidiană. Dacă întrebi de aiurea în târg cine e omul, toată lumea dă din umeri, iar dacă ar candida pe o listă, ceva, acolo, nu l-ar vota nici dracu, din necunoaştere. Dar asta este altă treabă, nu suntem invidioşi, nu ne interesează de unde are, cât are, ci mai repede îi urăm succes în activitate şi să ne facă cinste pentru reclamă gratuită la franciza C HOUSE LOUNGE CAFE şi să ne răsfeţe măcar odată cu delicatesele comercializate.

Baftă! Domn Preşedinte, să vă apuce primăvara şi să nu daţi faliment.

Titi CHIORU 2 - august - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Cinema City redeschi

Orice se poate schimba în această perioadă, de aceea bucuria ...

Inspectorii ANAF Ant

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, ...

Galaţiul este ocoli

Autostrada şi calea ferată lungă de peste 2000 de kilometri, ...