logoImpact EST nr. 876 - 23.06.2021

În anii puterii ne(populare) ai PDL, cu Mircea Toader trombon întâi în orchestra judeţenei pedele Galaţi şi în Camera Deputaţilor, și cu Victoraș Dobre, un fel de supervaizer al acestuia, Dinu Gîndu, cel ce a parazitat ani zeci Liga Studenţilor UDJ dar şi Casa de Cultură a Studenţilor, a făcut un salt spectaculos în DIPLOMAŢIE, băi, populime! Era în 2009 când anonimul Dinu Gîndu a fost numit, atenţie, director general la Secretariatul pentru Românii de Pretutindeni. Vă daţi seama ce instituţii inutile, numai bune pentru oferit sinecuri şi pentru tocat banul public crează statul român prin politrucii care îl căpuşează prin rotaţii şi toţi deodată? Apoi, firesc sau pe cale de consecinţă, Dinu, unul dintre cei mai repetenţi dintre studenţi, a făcut şi Şcoala de Studii Politice Europene a Consiliului Europei, încheiată cu un master în managementul politic.

Apoi, aşa cum am scris la acea vreme aici, la Impact-est, Dinu Gîndu (frumos nume şi prenume, de afiş, nu alta!) a ajuns consilier diplomatic al Ambasadei României în Argentina, unde s-a relaxat pe o leafă de 2000 de euro. Şi ştiţi câţi români de pretutindeni se află în Argentina? Fix ăia de la ambasadă şi de-alde Marian Băilă, care s-a îndrăgostit de această superbă ţară, motiv pentru care o excursionează des! Deci, conu Dinu a învăţat măcar ce-i aia carnea de vită şi vinurile, bunuri naţionale ale acestei alese ţări, plină de daruri Dumnezeieşti şi de femei aşijderea.

De ceva vreme, personajul nostru a fost rejectat la vatră, misiunea de odihnă şi tratament încheindu-se odată cu mandatul politic al pedele. Îl aşteptăm pe studentul perpetuu (dar nu în sens eminescian, ferească sfântul!) să ne scrie un e-mail despre trăirile de excepţie în această mare şi frumoasă ţară.

Grigore CORBU 5 - iulie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...