logoImpact EST nr. 870 - 12.05.2021

Hai, mă, că doară Mircea-Răzvan Cristea nu-i cel mai prost dintre politicienii-directori ai unor companii de stat, încât să nu se facă şi el patron de cârciumă, club, stabiliment, pub, club sau cum vreţi să-i spuneţi. Deci, MRC Pituş, marele director al RA AFDJ Galaţi, fost viceprimar în folosul său timp de opt ani de zile, s-a asociat cu Călugăru, fostul ginere al lui Agahi de la Agatur, au alungat librăria&papetăria DIVERTA de la Romarta veche şi pun de o cârciumă. Stabilimentul va sta ca o sulă iliesciană în coasta sediului pesede, întrucât au multe elemente constructive în comun, nu doar vecinătăţi şi pereţi!

Vă daţi seama că Pituş, de a cărui Gettica ne vom ocupa în ediţiile viitoare, îşi trage club sau pub la „Nespălata”, aproape de AFDJ, unde se duce ca la pub, încât să nu se mai ştie dacă el e la serviciu la stat, sau la job la pub, în timpul programului plătit din bani publici.

Revenind la fiica lui Agachi, aceasta, după ce a divorţat de Călugăru, s-a măritat cu ficiorul lui Alexandros Galiaţatos, consilier personal al directorului AFDJ!

G.C. 1 - noiembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...