logoImpact EST nr. 876 - 23.06.2021

Rar ne fu dat să avem înaintea, în timpul şi imediat după Înviere atâtea orori domestice care să ne pună serios pe gânduri. Ce se întâmplă cu omenetul românesc de este atât de încruntat, însângerat şi abrutizat? Răspunsul este în fiecare din noi.

Tragedie absurdă la Furceni Salcia

O fetiţă de un an şi patru luni a căzut prin fanta closetului de curte în fecale şi a murit sufocată după ce a inhalat materiile fecale. Giulia Bolcoş era în grădină împreună cu părinţii ei, la plantat arpagic. La un moment dat, copila a dispărut, iar când părinţii şi-au dat seama că s-a întâmplat o nenorocire, era deja prea târziu şi imposibil să se intervină rapid. Căci, imbecilitate românească, intrarea în hazna esa blocată de un planşeu de beton. Au fost alertate toate echipajele de intervenţie de la SMURD, Salvare şi Pompieri. Abia după ce au intervenit echipajele de pompieri din Iveşti şi s-a spart planşeul, fetiţe a putut fi scoasă. S-a făcut resuscitarea, dar copilul nu mai prezenta semne vitale. Timpul pe care l-a petrecut în hazna şi faptul că a inhalat materii fecale i-au fost fatale.

Psihopaţii aprind luminile de înviere cu pubele

Pompierii au intervenit în Vinerea Mare pentru a stinge un incendiu la un garaj din Galaţi, aprins de la o pubelă de colectare materiale reciclabile, incendiată intenţionat. Garajul în suprafaţă de 19 mp a fost distrus în întregime. Incendiul face parte din seria de incendieri comise de un infractor identificat şi prins de poliţiştii de la Secţia 2 de Poliţie, care a mai incendiat alte câteva containere de colectare materiale reciclabile din patru locaţii de pe străzile Blaj, Constructorilor şi Ghe Doja.

Piromanii aprind lumina Învierii cu baloţi de paie

Cel puţin cinci incendieri de baloţi de paie s-au produs la Pădureni, Fundeni şi Hanu Conachi în noaptea de vineri spre sâmbătă. Pompierii au intervenit pentru a limita distrugerile la câteva ferme agricole şi locuinţe private. În una dintre incendierile de la Pechea au ars 90 de baloţi de paie. Dacă incendierea stogurilor de paie şi de hlujani a continuat şi în ziua de Paşte, pe la Slobozia Conachi, se vede că şi aici a lucrat altă serie de debili alienaţi, dezaxaţi, alcolizaţi sau drogaţi.

Sărbătoare agitată la Serviciului de Ambulanţă Galaţi

Şi acum o serie neagră de orori rurale petrecute chiar în prima zi de Paşte. Cadrele medicale au fost solicitate în prima zi de Paşte să intervină la mai multe cazuri cu persoane care au fost agresate, ori victime ale unor accidente de circulaţie. Un bărbat de 50 de ani din Tecuci a fost găsit pe stradă de cei de la Serviciul de Ambulanţă, mai mult mort decât viu. Martorii au spus că bărbatul a fost bătut de câţiva indivizi. Din păcate, starea lui este foarte gravă, iar ambulanţa l-a adus la Galaţi. O femeie de 32 de ani din localitatea Ciureştii Noi, însărcinată a ajuns în prima zi de Paşte la spital, după ce a fost bătută. Un tânăr de 23 de ani, tot din Ciureştii Noi a ajuns la spital, după ce a fost bătut de câţiva consăteni. Un alt tânăr de 28 de ani, din Munteni îşi va petrece următoarele zile în spital, după ce a suferit un politraumatism prin agresiune. Un alt tânăt de 19 ani, din Tecuci s-a prezentat singur la Serviciul de Ambulanţă şi le-a cerut ajutor medicilor şi asistentelor, după ce a fost bătut. Acesta a suferit un traumatism la urechea dreaptă, iar după ce i-a fost acordat primul ajutor, a fost transportat la spital. Un bărbat de 26 de ani din Bereşti a ajuns pe patul de spital după ce a fost înjunghiat în coapsa stângă de un alt individ. O tânără de 28 de ani din Galaţi, s-a prezentat la Secţia 1 Poliţie reclamând că a fost bătută de concubin. Femeia a fost dusă la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Paştele nenorocit şi pentru o familie din Tudor Vladimirescu

Inconştienţi, un bărbat, soţia acestuia şi copilul au urcat pe un moped. S-au dezechilibrat într-o curbă şi au căzut. Se pare că bărbatul de 40 de ani era băut, iar mopedul nici nu era înmatriculat. Fără să se gândească o clipă, acesta şi-a urcat soţia de 30 de ani şi fetiţa de 4 ani pe scuter şi a gonit cu viteză prin localitate. Din păcate soţia şi fiica sa au fost uşor rănite şi au ajuns la spital pentru investigaţii. Acum bărbatul de 40 de ani, care nu a suferit nici măcar o zgârietură în urma acccidentului va da socoteală pentru iresponsabilitatea sa. Nu se putea să nu lucreze de Paşte şi depresia, boala secolului fără iubire de aproapele nostru.

Din păcate, depresia l-a doborât pe un bărbat de 35 de ani din Fileşti. În prima zi de Paşte el a ales să-şi pună capăt zilelor. După ce au constatat decesul, legiştii au dus trupul neînsufleţit al bărbatului la morgă, pentru necropsie.

S.V. 17 - aprilie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...