logoImpact EST nr. 868 - 23.04.2021

Marius Stan nu poate fi capabil să devină Primar de municipiu reşedinţă de judeţ, mintea lui cântărind cât o minge de fotbal, chiar şi acum când inginerul de carton a ajuns la maturitate. După scandalul care a zguduit România prin primul prefect arestat, printre dosarele de corupţie aflându-se şi finanţarea ilegală de la bugetul local cu suma de circa 1,43 milioane de lei, a FCM Dunărea Galaţi, el n-a priceput nimic. Primarul Stan a iniţiat proiectul de hotărâre nr. 183 din 25.04.2013, privind finanţarea de la bugetul local, până la finele anului 2013, cu suma de 485.000 de lei, a aceluiaşi club de fotbal FCM Dunărea. Preşedinte de şedinţă a fost consilierul unepere, Marian Alexandru, cel ce a lichidat cu tunurile Autogara „Dumitru”. În baza acestei hotărâri a fost semnat şi un contract de asociere între cele două entităţi. În 2014, acelaşi club mai primeşte 970.000 de lei, dar în 05.08.2014 echipa de fotbal este desfiinţată!

Acum, FCM Dunărea a murit, luând fiinţă Asociaţia Club Sportiv Municipal Dunărea, unde mai funcţionează doar grupele de copii, antrenate de Viorel Tofan şi de Ilie Hagioglu, cel ce cu ani buni în urmă transferase gradenele de la Stadionul Dunărea pe domeniul său de la ţară!

Da, dar după fuga sănătoasă a lui Auraş Braşoveanu de la preşedinţia clubului, direct la cea a Farului Constanţa, în fruntea banilor publici veniţi prin Primăria Stan la ACSM Dunărea a fost înfipt Jianu Romică, finul primarului Mariusică!

Acum, Braşoveanu este trimis în judecată de către DNA-ST Galaţi, în acelaşi dosar cu ex-prefectul Bocăneanu, iar finul Romică şobolanizează.

Nicolae Popescu, administratorul unic al SC Lorin SRL Galaţi, mi-a declarat sub semnătură că naşul Stan şi finul Jianu au avut trei firme împreună, prin care au rostogolit multe tiruri cu portocale, apoi, după modelul aplicat şi la FC Oţelul, le-au băgat în insolvenţă, statul alegându-se cu un mare canci!

Vom reveni cu alte date din interiorul ASCM Dunărea, cea reanimată inutil cu milioane de bani publici, doar parandarătul arătându-se util.

Grig IONESCU 6 - februarie - 2015

3 Responses so far.

  1. rectificator spune:

    As face o rectificare;Stan e finul lui Jianu de la casatoria 2 cu Iulia Stan cu care are un baiat de 18-19 ani.

  2. rectificator spune:

    Ok.

  3. te miri geaba spune:

    Familie mare,cu ce sa o hranesti

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DIICOT–S.C. s-a ju

Ordonanţa dată la comandă a condus la prescrierea faptelor Despre Cătălin ...

Gupta şi colosul s

Financial Times, citat de Ziarul Financiar, aduce din nou în ...

Îndreptare

Bună dimineaţa, Doamna Senator! Îmi prezint eu scuze în numele ...