logoImpact EST nr. 899 - 27.01.2022

Aşa, de CAN-CAN, de gură spartă ce suntem uneori, vă informăm că pe „surse” am aflat ceva cu totul deosebit şi care ar putea să intereseze pe „măria sa” cititorul sau pe cei vizati.. Cică, la meciul de tenis dintre România şi Spania al cărui erou (eroi) în niciun caz nu a fost Halep, am avut ca invitat în sala de la Patinoar un ministru, pe nume Oprea, care nevăzut şi necunoscut fiind, nici în seamă nu l-a băgat Preşedintele Iohannis. Omul a fost adus la Galaţi din raţiuni politice de cei doi corifei ai Uniunii pentru Progres din Republicuţa Galaţi, unul Stan Marius, iar celălalt Chebac Eugen.

Mai pe şleau spus, hai acuma să ieşim în faţă, că alde noi şi al NOSTRU, trebuie văzuţi şi apreciaţi de populimea ruptă în cur, aplaudaţi şi ovaţionaţi că fără ei nu ar fi existat aşa ceva la Galaţi şi în România.

Noi nu spunem că aşa ceva, din punct de vedere organizatoric, nu trebuie remarcat, dar laurii ar trebui atribuiţi tuturor, de la Federaţie la Primărie până la contribuabilul român şi gălăţean, jecmănit până la sânge de taxe şi impozite, regăsite mai apoi şi în astfel de manifestări.

Dar, să ne întoarcem la oile noastre şi să vă spunem că de întreg protocolul şi altele ale domnului Preşedinte progresist s-a ocupat OMUL cu MAPA, adică consilierul Dobrea, care l-a însoţit peste tot, inclusiv la Spitalul CFR, unde domnul Ministru a avut ceva treabă, sâmbătă sau duminică fiind!?! I-o fi căzut omului ceva rău la stomac? Habar nu avem şi chiar nu ne interesează.

Ceea ce ne interesează cu adevărat este întrebarea legată de faptul că oamenii aceştia fac parte dintr-o coaliţie aflată la PUTERE, inclusiv pe plan local şi care din păcate nu funcţionează datorită lor, cu toate consecinţele administrative, economice şi politice ce decurg şi ne afectează Republicuţa. Uite, noi nu înţelegem de ce domnul Oprea nu i-a bătut, pe ăştia ai lui, de ce nu l-a obligat pe Chebac să semneze Protocolul de colaborare al PUTERII împărţite la Galaţi dintre Partidul Social Democrat, Partidul Conservator, Uniunea pentru Progres a României şi Partidul Liberal Reformat.

E tare nu?!? Aşa credem şi noi.

JAP 21 - februarie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Contract atribuit pe

Primăria municipiului Galați informează că Grădinița nr. 30, din cartierul ...

Proiectul ordinii de

Proiectul ordinii de zi a ședinței Consiliului Local de joi, ...

Luaţi viaţă şi c

Salutare! Vreau să vă spun câteva cuvinte despre un loc din ...

Întrevederea reprez

Întrevederea reprezenţantilor CNIPMMR cu premierul Nicolae-Ionel Ciucă

OUG din 25 ianuarie

OUG din 25 ianuarie 2022 privind plafonarea preţurilor la energie ...