logoImpact EST nr. 889 - 20.10.2021

De câţiva ani buni ne scremem pe ici, pe colo, să descifrăm cine face şi desface Galaţii, cine îl duce sau îl conduce. Ba că Gogoncea, ba că Casian, ba că Macovei şi Dobre, ba Nica, Toader, Nechita şi alţi oculţi şi masonei de linia a 5-a. După cum se duce la vale sau de-a berbeleacul Gălăţelul nostru drag, răspunsul e mult mai simplu: nimeni. Da, dar chiar aşa defavorizat şi părăginit, Galaţii au încă destule de ruinat şi manglit. În primul rând, e de sifonat bugetele şi fondurile europene, indiferent care or fi ele. Apoi, de ocupat terenurile şi casele de patrimoniu. Nu la urmă, e mult metal de jefuit. Cum altfel să ne explicăm gunoiala urbană cu centrele de colectare a metalului, oriunde vor muşchii devalizatorilor şi traficanţilor. Nu e de uitat umplerea oraşului cu biserici şi spaţii de rugăciune, căci ce altceva mai poţi face după ce devii Lefter Popescu? Pe acest fundal de capăt de involuţie, merge perfect o dizertaţie despre cine conduce lumea, nu? Meditaţi la ce mai este democraţia şi votul vostru bicisnic, atât timp cât hotărârile la Galaţi le iau oricum Ciucă, Saghian, Nechita, Toader, Nica şi Pâslaru, indiferent că votaţi sau nu. Să-i dăm bice! 

 

GUVERNUL MONDIAL

Guvernul Mondial funcţionează pe ipoteza că un guvern alcătuit din familii vechi şi noi, bazat pe inteligenţa şi puterea creierului este de preferat dreptului popoarelor de a-şi alege propriul destin. Utilizând harta guvernului mondial se poate urmări pe ce direcţii şi în ce zone se propagă efectele unor decizii luate de diverse structuri componente. Sunt detaliate relaţiile şi zonele de influenţă la nivel mondial ale principalelor dinastii şi familii care conduc lumea. Guvernul Mondial este prezentat în acest document ca fiind un complex intelectual, capabil să coordoneze, acumuleze şi să se concentreze toate mijloacele de definire şi stabilire a normelor de dezvoltare a unei societăţi de tip nou. Acest complex este format din nuclee financiare, politice, strategice şi diplomatice, birouri ştiinţifice şi tehnice, de planificare de cercetare, servicii de culegere a informaţiilor, inclusiv reţele de tip mafiot. De menţionat faptul că integrarea europeană şi „cedarea de suveranitate” a statelor au ca scop final crearea acestui Guvern Mondial, care va fi singurul suveran peste toate ţările.

CUM SUNT ORGANIZAŢI ŞI CUM CONTROLEAZĂ LUMEA?

Organizarea lor şi modul prin care controlează lumea este de tip piramidal. Sistemul se numeşte Piramida Puterii (Pyramid of Power) şi este descris mai jos. În varful piramidei se gaseste OCHIUL CARE VEDE TOT. Este un simbol Illuminati şi reprezinta Ochiul lui Lucifer sau Ochiul Satanei. Cine are control asupra lui, are control asupra banilor lumii. De aceea acest simbol (piramida şi ochiul apare şi pe dolarul american). Oculta Mondială (de pe nivelele 1, 2 şi 3 ale piramidei) se consideră supuşii Satanei şi i se închină. De aceea ei incearcă să controleze nivelele inferioare ale piramidei ca să le aducă sub conducerea Ochiului Satanei. Pare absurd în zilele noastre ca oameni atât de importanţi ai planetei, atât de bogaţi şi de influenţi să creadă în puterile Satanei şi să i se inchine, dar vă asigur că exact aşa stau lucrurile. Este foarte greu să iţi faci o imagine de ansamblu asupra intregului mecanism (care se desfasoară de la cele mai înalte nivele până la noi, oamenii de rând), dar voi încerca să lamuresc câteva aspecte esenţiale.

NIVELELE PIRAMIDEI

0. Nivelul 0 – Forţa superioară reprezentată prin Ochiul Care Vede Tot.

Foarte Important : Întelegerea Forţei din vârful Piramidei Puterii iţi dă posibilitatea să „spargi” piramida şi să te sustragi controlului ei. Ca să poţi înţelege cu adevarat forţa care se află în vârfului piramidei, trebuie în primul rând să te înţelegi pe tine însuţi. Trebuie să inţelegi de unde vii, de unde ai apărut şi încotro te îndrepţi, unde vei dispare. Răspunsurile la aceste întrebări sunt în interiorul tau, iar cheile de descifrare se găsesc peste tot în jurul tău, inclusiv în lumea materială, palpabilă. Din păcate, indiciile pe care le găseşti în diverse surse de informare sunt amestecate cu o mulţime de minciuni. Ca să afli raspuns la aceste întrebări trebuie să iţi urmezi nu inima şi nici creierul, ci pe amândouă în egală măsură. Pentru înţelegerea Forţei trebuie să existe un balans perfect între suflet şi raţiune, fără separare între ele. Cine e ghidat doar de sentimente e uşor de indus în eroare, de asemenea cine se ia doar după raţiune e uşor să se înşele. Dar e foarte greu să inşeli pe cineva care are un perfect echilibru între cele două. Pentru a înţelege ce este in vârful piramidei trebuie să vezi realitatea din exterior, să inţelegi natura realităţii imediate. Numai aşa vei putea înţelege natura controlului pe această planetă.

Şi ţine minte: dacă nu faci parte din SOLUŢIE, vei face mereu parte din PROBLEMĂ.

Toate acestea se intâmplă chiar ACUM şi într-un ritm tot mai accelerat. (va continua)

sursa: inforomania.org via revista LUMEA, Nr.10 (235)/2012, pp.60 

26 - iulie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg