logoImpact EST nr. 860 - 01.03.2021

Cât de curând, vom asista la o nouă numire prin concurs la cârma unei direcţii din Primăria lui Stan, extrem de importantă şi bineînţeles la fel de prost plătită. Este vorba de postul de DIRECTOR la PATRMONIU, domeniu care în prezent este praf şi pulbere, după ani de jaf şi rapt a PATRIMONIULUI oraşului Galaţi. În aproape douăzeci şi cinci de ani, nimeni, niciun Primar, niciun Consiliu Local nu a avut interesul punerii la punct, inventarierii şi evidenţierii patrimoniului Primăriei. Este lesne de înţeles de ce anume nu s-a vrut, pentru că în haos, în neştiinţă, în debandadă, devălmăşie se pot petrece lucrurile necurate precum retrocedările, împroprietăririle, schimburile şi toate matrapazlâcurile inimaginabile de însuşire a bunurilor din Republicuţă.

Noi ne întrebăm, şi ca noi mulţi alţii, cine draku’ are curajul să se bage într-un astfel de viespar de interese, mai direct spus într-un căcat atât de mare.

Gurile rele spun că dacă cel care vizează postul nu are BOAŞE, nu are COLOANĂ, nu are SPATE, va fi mâncat pe pâine la micul dejun de „jafurile penale” din Primărie. Ba unii spun că în doi ani sigur va intra în puşcărie şi că nebun să fii să-ţi doreşti Director la Patrimoniu.

JAP 10 - octombrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg