logoImpact EST nr. 853 - 18.01.2021

Lupta pentru un loc în magistratură, pentru admiterea la Institutul Naţional al Magistraturii a devenit din ce în ce mai acerbă, în anul 2014 rata de admitere în INM fiind de doar 3,93%! În aceste condiţii, Centrul de Training&Evenimente Juridice „INTENSA” derulează, între 15 iunie şi 30 august 2015, proiectul naţional „Jurist pentru România”, dedicat pregătirii studenţilor şi absolvenţilor din ţară, care aspiră la o viitoare profesie de judecător, procuror, avocat sau notar.

Proiectul cuprinde cinci cursuri intensive şi vor fi coordonate de către profesori de drept renumiţi la nivel naţional şi internaţional. Centrul de T&EJ „Intensa” este singura instituţie de training exclusiv juridic din ţară, cu experienţă în pregătirea a sute de participanţi pentru susţinerea examenelor de admitere în profesie, în special la INM şi Magistratură. Cursanţii „Intensa” au rată de promovabilitate de patru ori mai mare decât rata naţională, se mai precizează în comunicatul remis redacţiei Impact-est.

Cei interesaţi pot accesa website-ul proiectului, www.intensa.ro, sau pot cere detalii pe e-mai contact@intensa.ro şi pe telefon 0729/246.950.

Cursurile au loc în week-end-uri consecutive şi se desfăşoară în Cluj-Napoca.

19 - iunie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...