logoImpact EST nr. 876 - 19.06.2021

 Domnilor redactori şi stimaţi cetăţeni,

 

Subsemnatul Roşca Aurel, domiciliat în Galaţi, str. Aurel Vlaicu, nr. 21, bl. Z6B, sc. 1,apt.9  în calitate de membru al Asociaţiei de Proprietari nr. 767 şi, în special, în calitate de Preşedinte (ales în două adunări Generale: 21.03.2014 şi 28.03.2014) al Asociaţiei de Proprietari nr.767, în numele celor 481 de membri ai Asociaţiei 767, cât şi în numele  comitetului executiv, care m-a mandatat să fac aceste demersuri în mass-media şi nu numai, vă aduc la cunoştinţă faptul că deşi am acţionat ca la carte, deci şi cum ne-a îndrumat Primăria, nici de data acesta D-na Petcu M. nu ne-a validat actele prin care l-am demis pe impostorul Enache Radu din funcţia de Preşedinte al Asociaţiei nr.767 şi am ales o nouă conducere.

Motivul nevalidării actelor a fost acela că deşi am acţionat cum ne-a îndrumat Primăria, din tabelul cu semnături nu reiese faptul că am înştiinţaţi toţi membrii Asociaţiei că pe data de 28.03.2014 am reconvocat a treia oară Adunare Generală. Aceasta în condiţiile în care noi am făcut dovada că tot cartierul Aurel Vlaicu din Galaţi cunoaşte acţiunea noastră, inclusiv majoritatea mass-media scrisă şi audiovizuală din Galaţi.

În primul rând, începând cu 04.03.2014 şi până pe data de 28.03.2014 am făcut dovada că i-am anunţat pe toţi membrii Asociaţiei 767 de acţiunea noastră, am afişat la toate avizierele (blocurile aferente A.767.) anunţul şi convocatorul (dovada: le-am şi fotografiat), apoi am tipărit de trei ori câte 500 de fluturaşi şi săptămânal am pus câte unul în fiecare cutie poştală, dovada: foto şi faptul că şi acum în cutiile de poştă ale proprietarilor plecaţi în străinătatre se află aceşti fluturaşi. Dar am bătut şi a doua oară la cele 481 de uşi pentru a strânge iar semnături, cum ne-a îndrumat d-na inspector Petcu, însă n-am putut strânge 481 de semnături deoarece sunt persoane plecate şi persoane care nu au vrut să semneze. Asta  deoarece se tem de represalii. Unii din membrii Asociaţiei care au semnat tabelul au fost ameninţaţi că vor primi citaţie să se prezinte în instanţă la tribunal ca să fie amendaţi că de ce  au semnat tabelul, alţi n-au semnat deoarece au spus că vineri pe 28.03.2014  vin şi ei la Primărie cu fluturaşul ca să arate că au fost convocaţi şi să ceară socoteală de ce Primăria îi protejează pe aceşti impostori şi hoţi.

Pe 30.03.2014 ora 11:50 am sunat la Primărie şi am anunţat faptul că împreună cu mine mai vin încă 30 de persoane pentru a asista la validarea actelor şi a semnala mai multe hoţii ale impostorilor, însă D-na Petcu ne-a spun că nu e nevoie să mai vin cu cineva deoarece de data aceasta ne validează actele. Încrezându-mă în cuvântul d-nei i-am trimis pe oameni acasă şi am mers la Primărie doar trei persoane din comitetul executiv. Rezultatul a fost că nu ne poate valida actele deoarece nu avem tabelul completat cu toate cele 481 de semnături. Asta în condiţiile în care i-am amintit d-nei faptul că aceasta a fost o Adunare Generală extraordinară specială cu 20% din semnături, şi faptul că autointitulatul preşedinte a refuzat să ne pună la dispoziţie tabelele nominale cu membri Asociaţiei.

Anunţăm pe această cale toată mass-media scrisă şi audiovizuală din Galaţi şi nu numai, faptul că, în prezent, la Asociaţia de Proprietari 767 situaţia e foarte tensionată, deoarece aici s-au comis multe furturi şi înşelăciuni, iar când sesizăm aceste chestiuni la instituţiile plătite să ne apere în acest sens, vedem că aceste instituţii nu fac nimic, ci dimpotrivă,  Primăria deşi cunoaşte aceste nelegiuiri comise la adresa amărăştenilor, continuă să-i sprijine pe impostori, impostori şi hoţi care de peste 24 de ani nu au mai făcut nicio Adunare Generală pentru a prezenta membrilor Asociaţiei 767 situaţia patrimonială şi financiar-contabilă. Vă mulţumesc.

 

30.03.2014,  Preşedintele Asociaţiei de Proprietari nr. 767, Roşca Aurel.

Roşca Aurel 3 - aprilie - 2014

2 Responses so far.

 1. Gabriela spune:

  Buna ziua.

  Am gasit anuntul dvs. in ziar ref. la adm. bloc .Mai este valabil?
  In caz afirmativ va dau cateva date despre mine aici intrucat adresa dvs. de mail nu functioneaza.

  Ma numesc Lefter Gabriela (inginer mecanic), din Galati,47 ani.
  Am cursul de administrator imobile + ATESTAT dat cu Primaria Galati.

  Am lucrat ca ing. mecanic 27 ani la CFR, 1 an ca ing. devzist-contracte la o fima de constructii de mt si jt.
  Ma puteti contacta la telefon 0745338112.
  O zi buna.
  Multumesc.

 2. tureltan spune:

  Va propunem o Asociatie apropiata 768 . Contactati 0749083706

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...