logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Aşteptăm cu interes date scrise, e-mailuri şi telefoane de la cei cărora le pasă de faptul că țața corupţia e un flagel care ne-a adus la sapă de cauciuc pe 95% dintre noi.

Recent, procurorul-justiţiar Paula Tănase, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, cea care l-a concurat cu un curaj lipsit de susţinere politică la şefia DNA-ST Galaţi pe Gheorghe Ivan, a fost lovită cu ciocanul justiţiei peste degete şi peste Conştiinţă de către procurorul Marius Iacob, unul dintre adjuncţii procurorului şef al DNA-Structura Centrală, Laura-Codruţa Kovesi. Doamna Tănase, aflu pe surse, se apropiase ameninţător de mult de înalţii ierarhi din politica şi administraţia Republicuţei Galaţi, care protejează în interes de clan mafia înmatriculărilor auto. Revenim şi cu imagini ale vilelor care le-au crescut acestora în Şendreni, mulţi dintre ei fiind poliţişti care s-au apucat de investit în agricultură şi legumicultură pentru a justifica averile mobile şi immobile. 

(G.C.) 20 - iulie - 2013

3 Responses so far.

  1. Paul din Tars spune:

    De ce nu vorbesti cu subiect si predicat d-le jurnalist ? Despre ce mafie a inmatricularilor auto este vorba,care vile si ale cui sunt acestea ? Ca cititor doresc ca informatiile publicate sa fie cat mai obiective,sa freflecte adevarul.Va curge multa apa de Dunare,Siret si Prut pana cand veti ajunge sa publicati articole de presa de o acuratete stilistica,limitate la realitatea concreta a informatiei,fara prezumtii si fara judecati de valoare jurnalistice de genul celopr cuprinse in articolul de fata.Cititorii doresc o mai buna informare,dar si de calitate,nu cu insulte,calomnii sau acuze de genul celor puse pe seaman procururului Paula Tanase.

  2. Noi iitoh spune:

    Mafia inmatricularilor auto este o gafa jurnalistica,inventata de ciorici si suita lui de ziaristi.

  3. Noi iitoh spune:

    de ce nu sunteti jurnalisti de mana I-a ?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...