logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021
Razvan-Avram-1

Razvan Avram directorul AJPIS

Gabriela Popa este. Mai bine n-ar mai fi. În acest sistem ticăloşit. Este o femeie tânără, bătăioasă, întru drepturile sale, dar nu are bani să-şi caute/câştige dreptatea, din cauză că este bolnavă. Dar mai bolnave sunt autorităţile care îi dau şuturi în loc de drepturi şi dreptate.

Tumoră cranio – cerebrală

În certificatul medical nr. 7731, neurochirurgul Cornel Mihalache spune că bolnava Gabriela Popa, din comuna Vârlezi, judeţul Galaţi, este operată de o tumoră cranio-cerebrală de etaj mijlociu şi că i se recomandă evitarea efoerturilor fizice mari, medii, expunerea la frig, umezeală, curenţi de aer reci şi expunerea la soare. Da, şi ce, păi vine vajnicul politruc de la Legea 416, de la venitul minim garantat, şi-ţi zice.. prăşeşte, fă, pe şanţ, pe lună, pe stâncă, prin sedii de cămin cultural şi poliţienesc până îţi creşte tumora cranio-cerebrală!

Gabriela Popa nu este tâmpită. Are studii medii şi gândire coerentă. Chiar peste cea a autorităţilor locale din comuna Vârlezi, judeţul Galaţi. Care o pun-supun la munci grele, la şanţuri, la eforturi mari şi la frig şi umezeală doar pentru a şti cine e tătic la Legea 416. Unde ce „face” autorităţile? Păi ele dau bani publici, 140 de lei pe lună, celor care muncesc/ nemuncesc patru zile în folosul comunităţii. Da, dar cei în vână, numai buni de folosit pe plantaţiile asociaţiilor agricole, sau care au bani de hraşpincă şi tiutun, nu sunt scoşi la muncă pe 416, dar semnează că au marcat patru zile pe lună.

Iacătă ce vrea, în mod expres, petenta noastră: „Fruncţionarilor din Primăria Vârlezi (inclusiv consilieri), de la Prefectura Galaţi şi AJPIS, care mereu nu m-au scos din handicapată, să le fie ruşine! Nu m-au dus de mână, nu mi-au dat o cană cu apă, nu mi-au spălat o haină! Să-şi fi făcut treaba pentru care sunt remuneraţi, nu să facă experienţe cu mine…”

A fost un scurt citat din memoriul unei drame. Cui îi pasă că ea are studii medii, că poate fi de folos comunităţii şi altfel, aşa cum şi Prefectul de Galaţi constată şi recomandă?

Păi decât să o duci în ajutor pe 416, nu este mai bine să duci o astfel de fiinţă spre zone la care sigur le poate face faţă?

Am apelat la deputatul PC-PLR Bogdan Liviu Ciucă. Mi-a promis că-i va acorda o audienţă petentei noastre. Eu i-am plătit transportul dus-întors Vârlezi-Galaţi. Primiţi-o, vă rog!

Gelu Ciorici 26 - iunie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...