logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

Grupul de interese din jurul premierului Victor Ponta, am scris această ştire joi, 13 noiembrie, aruncă în piaţă tot felul de petarde menite să dea de treabă presei, alta decât cea legată de problemele acute. În această categorie încadrăm şi fumigena cum că Gabriel Oprea, cel alintat Generalul Izmană, va fi noul director al SRI. Asta pentru că, cică, naşul de cununie al lui Viorel Ponta este George Maior. Dar pentru asta, finul îi promisese postul de premier, în cazul în care el ar fi ales preşedintele României, după votarea din 16 noiembrie. Da, dar pentru spargerea penele şi semănarea de confuzie în electoratul de dreapta, Ponta îi promisese postul de premier lui Călin Popescu Tăriceanu. Cu care va face (re-face) useleul.
Da, dar Ludovic Orban a anunţat că denumirea şi sigla USL sunt proprietatea exclusivă a vechiului şi noului penele.

Revenim la viitorul şef al SRI. Lumea avizată consideră că acesta este un dobitoc şi că e doar un bun executant, adică o slugă voluntară, nicidecum o persoană de creaţie, cu viziune şi inteligenţă, calităţi minime chiar şi pentru un director de SRL, darămite pentru un director de SRI.

GECO 20 - noiembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...