logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021

Directorul general al „Plus Comunication”, dr. Tănase Tasenţe, ne informează că pe 18 noiembrie 2015, începând cu ora 8,30, la Cinema „Florin Piersic” din Cluj-Napoca, prin organizarea Centrului pentru Iniţiative Sociale EMPROVE, în parteneriat cu House al Happy Living, va avea loc Conferinţa Internaţională „Cu dr. Irvin D. Yalom despre Misterul descoperirii sensului”, celebrul profesor al Universităţii Stanford din SUA, comparat cu legendarul Sigmund Freud, urmând să aibă o intervenţie directă prin videoconferinţă SUA-România. Profesorul american îşi va expune propria viziune cu privire la modalităţile prin care ne putem descoperi sensul în viaţă, lucru care ne ajută să trăim liber şi asumat.

Celebrul psihoterapeut existenţial şi profesor emerit al amintitei universităţi este autorul a numeroase lucrări în care s-a concentrat pe patru principii de bază ale condiţiei umane: izolare/singurătate, lipsa de sens, mortalitatea şi libertatea şi prezintă căile prin care fiinţele umane pot răspunde la aceste preocupări, într-o manieră funcţională sau disfuncţională. Pentru activitatea sa prodigioasă D. Yalom a primit numeroase distincţii cum ar fi cele oferite de către Asociaţia Americană de Psihiatrie, Centrul de Studii Avansate în Ştiinţele Comportamentale, de Fundaţia Rokefeller sau de Consiliul Mondial de Psihiatrie. Persoanele interesate de tema conferinţei, în care vor susţine expozee şi cunoscuţi psihologi din România, se pot înscrie pe website-ul Conferinţei accesând link-ul http://cisimprove.ro/irvin-d-yalom-despre-misterul-descoperirii-sensului/.

Manifestarea este creditată de Colegiul Psihologilor din România şi de Colegiul Medicilor din România cu 10 credite profesionale, pentru psihologi clinicieni şi psihoterapeuţi, şi cu şase credite profesionale pentru medici. Persoană de contact, Magda Vlăduţ – 0744/66.85.36 şi e-mail contact@cisimprove.ro.

R.I.) 23 - octombrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...

Doi bugetari au pus

Prin târgul nostru se zvoneşte că o vânzare de imobil, ...