logoImpact EST nr. 870 - 12.05.2021

Din aproape în aproape, am ajuns, după câteva luni de studiu a fenomenului, să-mi dau cu părerea şi să am concluzii pe care o să vă vi le expun în continuare. Recunosc faptul că totul a prins contur când am început să-mi pun întrebări (şi nu numai eu) cu privire la două contraste izbitoare, la două lucruri care nu se pupau, nu aveau explicaţie,  neam (sâc!).

Adică, aici, în Republicuţa noastră sărăcită şi ca vai de ea, unde într-un bloc de locuinţe doar jumătate mai au surse de venit în afară de pensii şi ajutor social, aici, unde în ultimii douăzeci de ani s-au distrus peste o sută de mii de locuri de muncă, totuşi, majoritatea cârciumilor, barurilor şi cluburilor sunt pline seară de seară. De asemenea, prin târg maşinile zburdă în voie de dimineaţa până seara, iar unele dintre ele chiar sunt bengoase rău de tot.

Ori, la o asemenea dilemă a trebuit să ne punem mintea la contribuţie, să anchetăm, să verificăm, lucru deloc uşor.

Acum o să vă spunem concluzia la care am ajuns şi care o să vă creeze adevărate frisoane, vouă cititorilor şi poate şi capetelor mai marilor Bisericii Ortodoxe Române, a căror eficienţă a activităţii se regăseşte în ceea ce vom concluziona.

Astfel,  am aflat că cea mai mare afacere în derulare în Galaţi, cu cele mai babane încasări, care se regăsesc mai apoi în târg sunt video – chat – urile, acolo unde domnişoarele şi doamnele noastre se dezbracă, unele au „jucării” de tot felul, iar la îndemnul indivizilor de pretutindeni care plătesc gras, „ale noastre” prestează la cerere, în mod virtual, până când libidinosul sau onanistul de la celălalt capăt intră în transă, începe să-i curgă balele, zguduind-o la rece până se face moale ca o cârpă. Să ne spună „specialiştii”, câţi  or fi şi dacă or fi, cum se cheamă asta, că noi nu ştim şi nu ne pricepem.

Şi, ca să dormiţi liniştiţi, prin metodele noastre, pe „surse”, cu ajutorul „băieţilor de băieţi”, am aflat că în oraşul nostru avem în prezent aproximativ 250 de astfel de stabilimente, ascunse bine prin apartamente, case, locaţii discrete, super păzite şi supravegheate, constituite în adevărate reţele, cu protecţia de rigoare şi tot dichisul. Păi, dacă în aceste cuibuşoare de nebunii lucrează între zece şi douăzeci de „prestatoare”, faceţi un calcul şi o să vedeţi că avem „angajate” cam cât are SIDEXUL în prezent. Concurenţa este acerbă, pentru că şi veniturile sunt pe măsură, în funcţie de cât de „bună” eşti, adică cele mai neiniţiate sau blege câştigă (în funcţie de clienţi) între 300 şi 400 de euroi, iar cele mai bune ajung şi până la 2000 sau 3000 de parai. Nu e vorbă, trebuie să arăţi beton, să ştii engleză şi să ştii meserie, să ai un „nume”, să fii un fel de brand în afacere, altfel nu faci purici mulţi şi primeşti un şut în … clitoris!

Cu toată confidenţialitatea şi legea „omertei” în destăinuirea identităţii prestatoarelor, noi tot am reuşit să află câte ceva, iar ceea ce ne-a frapat au fost unele „doamne” sau „domnişoare” care, după orele de program, de acolo de unde au „baza” la bănci, şcoli, instituţii bugetare, sănătate etc. merg la job-ul suplimentar.

Există adevărate cohorte de aşa zişi agenţi (te) de recrutare, încadrate la „resurse umane” care se ocupă cu descoperirea viitoarelor angajate ale stabilimentelor şi care duc adevărate bătălii pentru convingerea şi ademenirea într-o astfel de profesie.

Dacă la toate acestea mai adăugăm reţelele de prostituţie existente în Republicuţă, majoritatea la vedere, acolo unde nu te poţi duce fără să dai de ele, precum: holurile tuturor hotelurilor, restaurantelor „de clasă”, barurile şi cluburile aşijderea, la care adăugăm reţelele administrate de către taximetrişti, avem imaginea clară a adevăratei „industrii gălăţene”. Vreţi dovezi? Noi am intervievat zeci de recepţioneri, barmani ai hotelurilor şi aşa am aflat că de fapt, cei care vizitează oraşul, în majoritate, au oarece legătură cu sexul.

Staţi că nu am terminat, pentru că nu v-am spus despre  „fetele noastre plecate la muncă” în străinătate, administrate de peşti care ne sfidează zi de zi prin târg, cu lănţişoare de aur la gât precum cel al câinilor, cu cefe groase, tatuaţi, tunşi scurt, cu BMW-uri, Audi, Merţane, care scuipă, înjură, sunt violenţi şi nu le pasă de nimeni.

Ei? Ce spuneţi de prosperitatea aceasta, care ne-a lovit pe toţi, în frunte cu politicienii noştri de căcat care ne-au adus în starea aceasta de depravare şi decădere morală?

Cum să nu-i condamni, să nu le trimiţi „gânduri dragi” clericilor noştri iubiţi care, în goana lor după înavuţire, reîntregire, zidire nouă, au dat mâna şi le-au şi pupat-o celor care le-au dat lor tot ce au vrut dar care, în acelaşi timp, au adus „oiţele Domnului” în păcat, le-au „condamnat” la a face aşa ceva.

Frăţietatea „voastră”, a aleşilor noştri pe lângă Domnul, cu politicienii de rahat care au adus oraşul Galaţi la sapă de lemn, fără să puneţi „cârja” pe EI, vă conduce sigur la o destinaţie finală cunoscută sub denumirea de IAD, ca o recompensă pentru IADUL în care fetele şi mamele noastre au ajuns, ca să poată trăi.

Robin Hood 14 - iunie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...