logoImpact EST nr. 899 - 25.01.2022

Cică zilele trecute hoţii din Primăria (lui Stan) au fost prădaţi de hoţi. Se spune că unul dintre directorii de import, aduşi de aiurea pentru şmenuirea banului public, pentru că ăştia ai noştri sunt mai puţin pregătiţi în inginerii „cu sifonatul” parailor, ar fi fost devalizat chiar în sediul de pe Domnească.

Bă, fraţilor! Hoţii ăştia autohtoni, au dorit să se răzbune în felul lor pe toţi aceşti venetici, „oamenii lui Stan” punând la cale, aşa, de avertisment, un furt de zile mari. Astfel, domn’ director de Primărie s-a dus cu căciula în mânăla Stanşi a început să plângă, că i-a dispărut din birou laptopul personal (că ăştia din stabilimentul fost cu felinare roşii, nici calculatoare pentru toţi nu au), care era plin ochi, încărcat, cu toate datele de interes profesional?!?, al unei instituţii de interes public.

Pe surse am aflat că Stan i-ar fi spus să tacă din gură că nu are cum să cheme „organele” că se vor face de râs, că or să ancheteze, că or să afle contribuabilii, alegătorii, populimea şi, ce e mai rău, „presarii”.

Misterul este desăvârşit întrucât omul cu pricina, adică directorul, spune că şi-a închis cu cheia biroul când a ieşit şi că la fel a folosit cheia ca să descuie când a intrat şi a constatat dispariţia ca prin minune a laptopului.

Şi, uite aşa, îţi vine să crezi că la Primăria lui Stan avem fantome, stafii sau dracu care bântuie prin birouri, subtilizând date şi bunuri care pe deasupra pot avea şi caracter precum cel de serviciu, mai secret, mai confidenţial.

Ce mistere, ce fantacsii, ce paranormal fraţilorla Primărialui Stan. Dar… ce RUŞINE, nu spune nimeni?

Observator 13 - septembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Patronul: prima viol

În data de 23. 12. 2021, în jurul orei 12,10, ...

Ucraina şi România

Despre acest subiect am început să scriu mai aplicat încă ...

La un pas de război

Criza ucraineană continuă să se adâncească. Rusia a depăşit probabil ...

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...