logoImpact EST nr. 886 - 17.09.2021

Totdeauna l-am considerat pe deputatul şi preşedintele judeţenei penele Galaţi un om politic şi civilizat, şi rafinat, chiar distilat într-atât încât şi când pierzi în negocierile cu el nu-ţi lasă această senzaţie. Dar asta e între ei, politicienii.

Deci Victor – Paul Dobre a produs vineri, 4 septembrie 2015, două ştiri în scurta şi lejera discuţie la care am participat cu ocazia inaugurării staţiei RTV Galaţi. Prima este de importanţă capitală pentru Ţară!, peste care s-ar fi aşternut desfrâul fiscal şi corupţia care n-ar mai fi fost ameninţate nici de SUA, nici de UE. Căci Călin-Anton Popescu Tăriceanu ar fi putut fi preşedintele României, dacă nu s-ar fi lăsat orbit de gomoşenie şi de orgoloii mici şi triste. Ca bărbat politic cu organul moale, cum îl consider eu, el a fugit din PNL (a doua oară), formând o aripă … cu vârful reformator supraalimentat de Varan Voiculescu şi de pesedeul lui Ponta, relaţii în care se antrenase şi în perioada 2006-2009. El n-a suportat să-l vadă pe Crin Antonescu deasupra intereselor lui politice şi în armonie cu stânga ticăloasă cu care era măritat.

Dar Căcărău a fost mai slab de ţâţână chiar şi decât el însuşi credea. Şi de unde era cel mai sigur (poate chiar din primul tur) preşedinte al României, s-a întors într-o zi din SUA şi nu a mai fost nimic: nici preşedinte penele, nici co-preşedinte USL, nici candidat la Cotroceni, nici Preşedinte al Senatului, nici măcar FOST  preşedinte pe perioada suspendării lui Băsescu. Da, V. P. Dobre, aflat de vreo 12 ani la vârful politicii mari a enunţat: DACĂ TERICEANU  (aşa pronunţă VPD dintotdeauna – n.a.) NU PLECA DIN PNL, ACUM ERA PREŞEDINTELE ROMÂNIEI.

Şi cum şi el şi Ponta au o problemă cu legea, DNA ar fi devenit o structură tare ca fularul şi cu dinţii în batistele celor doi.

G.C. 11 - septembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...

Bustul lui Spiru Pl

Ţărăniştii de Galaţi, nedemni de acest partid istoric, darămite ...

Modificări de trafi

Primăria municipiului Galaţi informează că, începând cu data de 15 ...