logoImpact EST nr. 870 - 12.05.2021

Fraţilor, a înnebunit lupul, ba calul, ba „şaua”, am putea spune! Căci, iată, preşedintele CJG, Nicolae Bacalbaşa, şi-a dat şeful pe linie de partid în gât, la DNA-ST Galaţi. Adică fix pe vicepreşedintele executiv al pesede, Gheorghe Saghian, cel care l-a plimbat pe Bacalbaşa, în companie, prin judeţ, ca pe sfintele moaşte ca să scoată din el un chinuit de 57% în alegeri, când la Galaţi, în judeţ, un Saghian a scos 76%. Deci, Bacalbaşa s-a autodenunţat la DNA-ST Galaţi, cum că senatorul Saghian i-a cerut telefonic să-i facă plângere penală lui Nicolae Năvădaru, pentru amestecul în SC Drumuri şi Poduri SA, din poziţia de şef serviciu Drumuri Judeţene din cadrul CJG. E drept că acest pensionar din combinat are o singură calitate, şi aia defectă!: este partenerul de table al preşului Bacalbaşa.

Asta e, în urma acelui autodenunţ, Gh. Saghian s-a căpătuit cu dosar penal la DNA-ST Galaţi, fiind acuzat de trafic de influenţă.

De fapt, eroarea de preşedinte a CJG s-a îmbolnăvit de dosarită, asta fiind unica sa performanţă managerială.

Până vom intra pe fondul bolilor cronice ale preşedintelui, vă dăm doar un exemplu.

În CJG, Bacalbaşa a găsit un singur inginer în drumuri şi poduri, care era director adjunct al direcţiei tehnice. Şi ca să-l poată da afară pentru că ar fi fost omul lui Chebac, a pus auditul să-i impute apa CJG cu care îşi uda floarea din birou, adusă de acasă. Şi ca să completeze ridicolul cu care îşi acoperă funcţia, el le-a cerut să-i impute şi curentul electric pe care îl consuma imprimanta A 3, pe care, de asemenea, acesta o adusese de acasă pentru a-şi realiza sarcinile de serviciu…

Grig Ionescu 28 - februarie - 2014

One Response so far.

  1. nicu spune:

    Sa primeasca cum s-a comportat la spital unde avea posibilitate sa dezvaluiasca multe mistere dar nu a dorit.
    Oare va avea taria sa declare gravele abateri?
    Putea sa faca mult mai mult acum plateste indiferenta .
    Probabil ca Dumnezeu a ajuns la lista cu „faptele” pentru care nu se va mai bucura de popularitate si sa inteleaga :”ori ce cal de curse devine gloaba ” … Dumnezeu te va judeca chiar si pentru plimbat bolnavii cu salvarea … asa sa-ti ajute Dumnezeu doar pentru faptele bune dar si cele de care acum probabil va micsoreaza somnul sau nu ?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...