logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

După modelul consacrat de către comisarul şef Marius Dobrea, şeful Poliţiei Municipiului Galaţi, care a înţesat toate structurile importante din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi cu fini de cununie şi cumetri, cu scopul de a comanda şi controla tot ce mişcă în sistem, aşa a făcut şi soaţă-sa Valentina Dobrea, care a înţesat toate serviciile cu astfel de înrudiri, înmulţindu-se ca neamurile proaste!
Asta e, le dă mâna lungă, căci numai din leafă acest cuplu câştigă anual circa două miliarde de lei vechi, Valentina fiind din februarie 2018 şi MANAGER al uriaşului Spital Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Galaţi, unde nu orice firmă pătrunde cu produse şi servicii… scumpe. 

Dinastia financiar-contabilă e cheia de boltă

După ce a fost sanctificată în poziţia de manager al mamutului din sănătatea judeţeană, soţia lui ZEUS – Marius Dobrea a lăsat pe scaunu-i cald de director financiar-contabil pe fină-sa de cununie, Alina Grosu, al cărei soţ lucrează tot în SISTEMUL controlat de ZEUS, Daniel Grosu fiind agent de poliţie.
La rândul ei, directoreasa de acum a finanţelor spitalului-mamut a lăsat cu limbă dinastică locul pe care l-a vacantat prin înălţare, finei ei, care acum se lăţeşte pe fotoliul de economist şef al Serviciului Tehnic-Administrativ.
Din ţesăturile păienjeneşti ale relaţiilor de cununii şi de botezuri prin care managera Valentina Dobrea controlează tot ce mişcă în Spitalul de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” o amintim şi pe şefa de la Resurse Umane, direcţie care este cheia de boltă într-o instituţie de stat: Vali Gheorghiu se numeşte şefa supremă de aici. Acesteia, madam Dobrea i-a botezat copilul, căci şi soţul face parte din SISTEM, fiind salariat tot în MAI, dar mai încolo, la pompieri – ISU.

Modelul lui Zeus e imbatabil

Pentru a conduce, manevra, stăpâni şi beneficia de pe urma acestor practici, ZEUS – Marius Dobrea a înţesat şi el miliţia judeţului Galaţi cu fini de cununie şi de cumetrie.
Astfel, pe finul de cununie, Cristi State, l-a făcut comisar la foc automat şi l-a plantat boss în Serviciul Resurse Umane din cadrul IPJ Galaţi, unde toată lumea miliţienesco-poliţienească îl salută cu săru’mâna, boss… Un alt produs al fabricii NAŞUL SRL este şi Dumitrel Grosu, al cărei soaţă a fost făcută directoreasă financiar-contabilă de naşa Valentina. Ca fin care pupă papucul şi mâna lui Zeus, el a fost mutat din serviciul operativ la Resurse Umane al IPJ. De asemenea, familia lui ZEUS-DOBREA, controlează Secţiile de Poliţie 1, 2 şi 5 în fruntea cărora ZEUS – MARIUS şi-a plantat finii de cununie şi cumetrii.

Despre averi & lefuri nesimţite

Actuala structură de conducere a Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Galaţi este asigurată operativ, din februarie 2018 de următorii: manager – Valentina – Alina Dobrea (foto), director medical – conf. univ. dr. Aurelia Romilă, medic gerontolog, şi director financiar contabil, Alina Grosu. Doamna manager a încasat în anul fiscal 2017, când era director financiar contabil, o leafă netă de 110.695 de lei, ZEUS fiindu-i inferior cu o leafă netă de doar 78.514 lei. Familia asta auto-sanctificată şi-a tras, între 2003 şi 2013, un impresionant parc auto format din: 1 VW Pasat, un Ford Ranger, un VW Tiguan şi un Mercedes Benz. Şi, ca orice intelectuali de Galaţi, şi famiglia Dobrea-Zeus şi-a tras, în 2007, 526 mp + 250 mp de teren la ţară, la Vânători, plus, în 2016, o garsonieră de 30 mp în Bucureşti.
Fina-directoreasă financiară, Alina Grosu, raportează un salariu net pe 2017 de 47.270, iar finu’ Dumitrel raportează, ca agent de poliţie, fix 47.000 de lei.
În rest, doar un apartament de 47 mp cumpărat în 2004 şi o rablă de VW Pasat din 2001.
Şi ca să dea bine în lume, în populime, famiglia Dobrea raportează şi două debite: unul de 80.000 de euro contractat în 2007 şi scadent în 2027 şi un altul de 10.000 de euro, contractat în 2017 şi scadent în 2022. Pe modelul naşilor SRL, şi familia Grosu raportează un împrumut de la CAR Spitalul Judeţean, în valoare de 18.000 de lei şi un card de cumpărături de la BCR, de 10.000 de lei.
În schimb, doamna director medical, Aurelia Romilă, câştigă în anul fiscal 2017 un net de doar aproape 62.000 de lei, compus din salariul de 17.805 lei, în spital, 25.557, salariu de conferenţiar universitar doctor la UDJ Galaţi şi 18.767 de lei, contract cu firma Mavcor SRL. Ca avere trece doar apartamentul de 90 mp de la blocul „Pescăruş”, cumpărat în 1990. În schimb, doamna profesor riscă un conflict cu ANI, căci în declaraţia de avere a uitat să declare salariul soţului, Nicolae Romilă, care este şef de secţie la Apă Canal Galaţi.
Asupra dinastiei FINILOR din sistemul sanitar şi poliţienesc vom mai reveni, după ce cititorii noştri mai informaţi decât noi ne vor scrie date suplimentare la comentarii, pe adresa de mail de la semnătură, sau pe WhatsApp – 0746.119.411.

Gelu CIORICI 14 - decembrie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...