logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

proprietar1 proprietar2Proprietar de Paradis în lista ruşinii

Irimia C. Petrişor-Gabriel este mopul murdar cu care GIH (Grupul Infracţional H) face curat prin galmoşpanuri, falimentara fostă de stat, sex-libris, porno-franco, fiind vârf împins ca administrator. Dar tot el este şi avocăţelul de serviciu, cu patalama de notar ando Frumuşiţa în manşetă, încât nici nu mai ştie cum îl cheamă unii şi alţii pe la Cadastru pentru teleportări de zeci de hectare de terenuri agricole situate pe unde şi-a întărcat mutul iapa, dar aranjate fix în intravilanurile Galaţilor.
Desigur, nu ne-am propus să-i facem fişa biohoţografică acestui IPG.
Suntem doar revoltaţi pe sistemul instituţional ticăloşit al Republicuţei Galaţi. Cum, mă, alde ANAF, Onica&Ciorici, aveţi o listă a ruşinii făcută publică şi nu sunteţi capabili să recuperaţi creanţele, punându-le sechestru asigurător pe imperiile edificate de aceşti alde nimeni cu bani?!
De ce nu le vindeţi, mă, bunurile pentru a aduce banii în sănătatea bolnavă şi în învăţământul corigent în ultimii26 de ani şcolari?
Uitaţi-vă la imaginea care însoţeşte textul!
Asta este Paradisul lui Irimia, cu un castel de 24 de camere, cu un domeniu de circa un hectar de grădini suspendate, piscină şi livezi, situat în bariera Traian, pe stânga, fix înainte de fostul sediu al IAS Mălina-Smârdan, unde s-a fost instalat sediul Jandarmieriei. Hai, mă, că luaţi pe el opt miliarde de lei vechi, ce naiba!
Căci, iată ce zice site-ul oficial ANAF. Că Irimia C. Petrişor-Gabriel din municipiul Galaţi are obligaţii fiscale principale de 446.612 lei şi obligaţii fiscale accesorii de 362.747 (dobânzi şi penalităţi la datoria principală), adică un total de 809.359 de lei noi. Iar înainte de a muri prin spitale şi nu v-aţi luat nici pensia, suduiţi ticăloşii şi pe complicii lor instituţionali. Căci Irimia are obligaţii restante şi la bugetul asigurărilor sociale de stat, în sumă de doar 588 de lei, un fel de bacşiş la ospătari, pentru el şi pentru GIH-ul al cărui săgeată este.

 

Gelu Ciorici 14 - octombrie - 2016

One Response so far.

  1. Dorin spune:

    Lucru acasă!
    Tocmai ai făcut o mare descoperire! Un sistem deschizător de drumuri! Faci bani simplu și repede! Începi repede și ușor! Aici ai o echipă senzațională! Îți oferim seriozitate și încredere! Nu ai nicio obligație! Pentru detalii, intră acum pe site-ul: bit.ly/2970T6o

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...