logoImpact EST nr. 886 - 22.09.2021

Doina Râmar, sau Rimăr, cum îi spun unii, este mama defunctului Cătălin Chelu, în urma căruia a rămas o avere uriaşă, dar şi 10 copii.
Ea a deschis în luna aprilie 2019 un proces pentru ieşirea din diviziunea succesorală a imperiului lăsat de fiul ei, Cătălin.
Acţiunea are la bază zgârcenia-i proverbială şi dorinţa de a-i lăsa pe cei 10 nepoţi lefteri. Ieşirea din această diviziune duce la ieşirea din inevitabila dezbatere succesorală testamentară a semnatarei acţiunii. Aşa că ea îşi va plăti doar taxele notariale care îi vor reveni pentru partea ei de avere, nu şi pe cele ale celor 10 nepoţi! De fapt nu sunt singurele acţiuni ale Doinei Râmar declanşate, de la moartea lui Cătălin, împotriva celor 10 copii proveniţi din cinci mame, cu care Chelu a făcut copii, fără a fi şi căsătorit legal cu ele.
Făcând un pas înapoi, în timp, Cătălin, după divorţul de Cătălina, devenită soţia lui Maricel Păcuraru, a făcut un testament prin care lăsa toate bunurile prezente şi viitoare mamei sale, Doina-Liliana Râmar. Dar Regina voieşte ca toată averea să fie a ei, dacă nu, să ajungă în posesia statului. Conform Legii, 50% din avere ar trebui să revină celor 10 copii, cu condiţia ca tu, legatar testamentar, să îngrijeşti acei copii, ceea ce Liliana nu a făcut.
Dar să vedeţi cum s-a scos ea din braţul legii. Împreună cu soţul Cezar Râmar, sau Rimar, ea s-a prezentat în faţa procurorilor din DIICOT Structura Centrală şi a făcut cu ei o înţelegere şi un denunţ prin care a recunoscut că ea şi soţul ei au făcut parte dintr-un grup infracţional organizat de spălare de bani.
Dosarul a ajuns în instanţă, iar la cererea DIICOT cei doi au obţinut o condamnare cu suspendare pentru această gravă infracţiune de criminalitate economică organizată. De ce se mai bate Regina-bunică pe toată averea lui Cătălin, căci nu mai are pe ce să o cheltuiască şi când? Cert este că prin părinţi, 8 dintre cei zece copii au chemat-o în judecată, prin acţiune cerând anularea testamentului!
Iată şi lista celor cinci soţii precum şi numărul copiilor pe care Cătălin i-a conceput cu fiecare.
Cu basarabeanca Ala Procopenco are trei copii cu vârste de 6, 8 şi 10 ani.
Cu o altă basarabeancă, Veronica Paraschiv, are tot trei copii cu vârste până în 8 şi 9 ani.
Alţi doi copii au rezultat în urma concubinajului cu o altă basarabeancă pe nume Natalia.
Cu Cătălina, care lucrează în Primăria Galaţi, are o fiică de 19 ani.
Iar ultimul este Cătălin Jr., care are 20 de ani şi este fiul făcut cu Mihaela din Tulcea.
După sărbătorile Paştelui, pe 9 mai, vom reveni în forţă pe bătăliile purtate pentru acapararea imperiului lăsat de Cătălin Chelu.

Grig IONESCU 26 - aprilie - 2019

4 Responses so far.

 1. Anca spune:

  Cred că afirmaţia este eronată. Doina nu fuge de copii lui Chelu ci dimpotrivă moldovencele lui Cătălin fug de ea şi stiu ele de ce. Toate l-au păcălit pe Chelu şi stiu ele cum au ajuns în patul lui şi cine le-a adus, cine le-a manipulat şi le manipulează în continuare. Rusine lor!

 2. Maria spune:

  Măcar ar trebui să ţineţi cont de vârsta ei respectabilă şi să înţelegeţi tertipul murdar folosit de procurori care au scos-o pe ea şi pe Ramar Cezar ţapi ispăşitori pentru toate fraudele mafiei din jurul lui Cătălin care a fost prostit în toate felurile de muieruştille ce i s-au băgat în pat. Ce hârtii au semnat Doina şi Cezar de au fost scoşi ţapi ispăşitori? De ce nu se spune ce sume au furat, dacă au furat şi ce au de plată, dacă au rămas ei cu ceva. Da sumele uriaşe aflate la lichelele din jurul lui Cătălin, fabricile şi uzinele care au rămas pe mainilor lor, de ăstia de ce nu se zice nimic. Cătălin a ajuns în mormânt şi mafioţii din jurul lui zburdă liberi şi continuă să fure la greu.

 3. R.D. spune:

  Doina este o femeie plină de viaţă, cine o urmăreşte pe facebook, ar realiza ce fel de om este. Ea îşi iubeste nepoţii care au mame adevărate, iubitoare şi respectabile, e vorba de Gina mama Cătălinei şi Mihaela mama lui Cătălin. Aceşti nepoţi au fost şi sunt lângă ea, lângă sufletul ei. Basarabencele ştiu toţi cum au ajuns să-I facă copii şi acum fac pe victimele inocente ale răutăţii Doinei. Sunt nişte neruşinate, vă rog să-mi scuzaţi expresia.

 4. Dorina spune:

  Bine face Doina că luptă cu basarabencele şi cu cel ce le-a manipulat şi le manipulează şi acum. Constantinescu Gabriel a fost şi este capul tuturor maşinaţiilor ce s-au desfăşurat în jurul lui Cătălin. Acest individ şi-a plasat oameni în jurul lui Cătălin, indivizi care l-au ascultat şi îl ascultă orbeste. În acest moment el controlează totul reuşind să pună mîna pe cea mai mare parte din averea lui Cătălin. Se poate spune că la această dată gruparea s-a reconstitiut şi a trecut la treabă ca în vremurile de glorie. Procurorii au găsit vinovaţii, Doina şi Cezar Ramar şi cu asta basta. Ce au făcut acestia Dumnezeu ştie, dar ceilalţi indivizi care au pradat pur şi simplu sume uriase sunt liberi şi acţionează nestingheriţi. Decît să fie terfelită Doina mai bine vedeţi şi scrieti despre acest Gabi Constantinescu, despre modul în care acţionează la această dată şi cum a preluat puterea totală în cadrul grupării, cum îşi ascunde banii pentru a ieşi basma curată din urmărirea fiscului

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Incidenţa în jude

INCIDENTA JUDETUL GALATI 21.09.2021

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...