logoImpact EST nr. 853 - 17.01.2021

Desigur, nimeni nu poate controla ori plafona adaosul comercial la produsele din farmacii. Surse care s-au ciocnit direct cu situaţii din interior, având în portofoliul de lichidări şi astfel de firme de profil, ne-au relatat că au descoperit adaosuri la medicamente şi de 500%! De aia sunt mai multe farmacii acum, decât erau consignaţii-buticuri în anii 1991-2000. Ca să nu mai vorbim că doar la televiziunile din România farmaciile îşi fac o reclamă agresivă.

Şi tot sursa noastră ne-a mai spus că slariul unei farmaciste se duce spre 6.000 de lei, ar al unei asistente de farmacie, spre 4.000 de lei.

Ei, acestea şi multitudinea de firme de pompe funebre cu sicriile şi coroanele artificiale expuse pe trotuare, dau măsura sănătăţii populaţiei Galaţiului ăsta cu oameni trişti, săraci, cenuşii, nebărbieriţi, nespălaţi şi prost îmbrăcaţi, încât se adevereşte ce spuneam aici la Impact-est cu şase-şapte ani în urmă: Galaţiul va deveni o a doua Valea Jiului, atunci menţionând că ăia de acolo se pot salva prin turism, minele închise putând fi bune muzee!

(GECO) 23 - decembrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...