http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2023, nr. 959 - 21.09.2023

După cum aţi mai putut citi în săptămânalul dumneavoastră preferat, Impact-est, Constantin – Gelu TACEA, cel numit politic de MR Cristea & V.P. Dobre director la SC Cons Management Parc de Soft, a fugit din bănoasa postură din cauza propriilor contraperformanţe şi impotenţe manageriale, alegând să se învârtă cocoşeşte prin cluburi pentru a-şi imortaliza puica în cele mai cotcodăcitoare poziţii. Sigur că porumbaca stătea la pozat, visând la un cuibar de drept.

Dar să lăsăm această zonă avicolă şi să revenim la Aviara cu care TACEA a lovit în banul public al comunităţii locale, pompat în Parcul de Soft prin cei doi acţionari: Consiliul Judeţului şi Consiliul Municipiului Galaţi.

La această oră, la dezastrul financiar instaurat sub directoratul lui C. Tacea, din 2012 şi până la fuga sa de răspundere s-au mai adăugat câteva zeci de mii de lei, totalul debitelor la chirie, apă rece şi încălzire cifrându-se la circa 900.000 de lei noi, ceea ce înseamnă peste 200.000 de euro.

Creditorul, adică fraieritul de serviciu, este SC NAVROM Centrul de Afaceri Galaţi.

Şi mai grav este că la finele lui 2013, în managementul găunos al întreprinzătorului Tacea, statul, prin CJG şi CLM, a pompat 300.000 de lei, sub găselniţa „majorare de capital”. Să nu spună autorităţile din CJG şi CLM, precum şi din Camera de Conturi, care răspund aiuritor de paralel cu întrebările, sau pasează răspunderea către Curtea de Conturi a României, în legătură cu ce s-a întâmplat cu această uriaşă sumă, cu celelalte sume încasate de la firmele care activează în Parcul de Soft, căci la proprietarii clădirii, care sunt şi furnizori ai unor fluide energetice, nu a ajuns de mult timp nici un fel de sume în anii 2012, 2013 şi în semestrul unu al acestui an.

Mă, autoritate, dar demisia din funcţia în care a fost pus politic, înseamnă şi fuga de răspundere în faţa legii, prin care TACEA încearcă să scape cu viteza unui Audi Q5, alb şi nou-nouţ?

Chiar dacă a rămas să încaseze doar un 10 sau 15% din salariul directorului într-un CA şi AGA la o societate cu capital de stat, iacătă că famiglia penelizdă este cadorisită cu colegialitate judiciară pentru evenimentele avicole din astă toamnă…

J.C.A. 19 - septembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

SE FAC PERECHILE, s

Se intră pe linia dreaptă a startului pentru alegerile din ...

CHIAR DACĂ MARILE L

I-a ciuruit pe toți atacanții care au jucat pe partea ...

Isărescu pleznește

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, susţine că în ...

ADRIAN SEVERIN, SCRI

"Excelenței Sale Doamnei Katheleen KAVALEC Ambasadorul SUA în România Stimată Doamnă Ambasador, Încep prin ...

Bancnota de 100 Bric

 Două evenimente majore au marcat începutul acestei luni. Summitul G20 ...