logoImpact EST nr. 844 - 27.10.2020

Acum, pe ultima sută, cât forţa de penetrare şi de influenţă organizatorică ale Preşedntelui Traian Băsescu, Mişcarea Populară a fost pusă pe făgaşul şi efectul BULGĂRELUI DE ZĂPADĂ. Ca să creezi o astfel de structură la nivel naţional şi cu filiale puternice în cel puţin municipiile reşedinţă de judeţ, dotate cu o minimă logistică racordată la sistemele informaţionale, este nevoie de oameni şi bani. Mulţi bani. Şi ei vin de la acei prosperi oameni de afaceri care nu maculează tot ce ating. Şi este şi cazul tofleanului Gruia Stoica, cel ce a devenit unul dintre cei mai prosperi patroni din sud-estul şi centrul Uniunii Europene. Conform unor surse „capitaliste”, Tata Mare al Mişcării Populare a fost zărit intrând în sediul Grupului de Firme GRAMPET de pe Calea Victoriei nr. 114.  Aproprierea viitorului patron al CFR Marfă de pedele este una de notorietate, mai ales de când soţia sa, Diana-Valeria  Schelean, a devenit parlamentar candidând pe listele acestui partid.

Se pare că Gruia şi fratele său vitreg, Vasile Didilă, vor fi antrenaţi să se ocupe şi de susţinerea unei noi candiaturi de europarlamentar a Elenei Băsescu în această regiune care a propulsat-o.

Dar, din nefericire, Mişcarea Populară nu prea a prins coajă la Galaţi, patronii marilor companii din Republicuţă neavând conştiinţa şi ştiinţa de a întoarce câte ceva, prin presă şi societate civilă, comunităţii din care provin şi în care au prosperat, şi nu totdeauna graţie abilităţilor manageriale, flerului în afaceri şi muncii istovitoare.

Veţi vedea în ce hal au răspuns o parte dintre aceştia ofertei de a se alătura coagulării unei mişcări de dreapta.

Grigore Corbu 26 - aprilie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Persoană trimisă

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a ...

Farmaciile şi fieru

În două ediţii la rând am publicat TOP 2019, alcătuit ...