logoImpact EST nr. 886 - 17.09.2021

Camera de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură s-a întărit ca asfaltul cu care Primăria Noului Galaţi se preface că astupă craterele devenite şosele. Recent, în sânul, cândva prestigioase instituţii, au fost adoptate următoarele persoane cu pregătire juridică: Rodica Arhip, fost judecător al Tribunalului Galaţi, actualmente pensionară, avocată şi mediator, Ion Tudor, fost securist şi sereist, actualmente avocat în Baroul Bucureşti, şi Mitică Budescu, fost julist în Primăria Nicolae şi terminator pe Legea 10, actualmente şef al Autorităţii Electorale Permanente a Judeţului Galaţi.

Rodica Arhip, ca fost judecător, are datele necesare să fie cooptată în acest for decizional în care sunt judecate litigiile comerciale dintre companii, dar cum, oameni buni şi cu putere de decizie, să admiteţi pătrunderea lui Mitică Budescu într-o astfel de funcţie. Fie şi dacă priveaţi din avion controversata lui activitate de fost şef al Biroului pentru aplicarea Legii 10 din Primăria Galaţi, aţi fi avut argumente cu carul să-i aruncaţi la gunoi o astfel de cerere. Majoritatea deciziilor de retrocedare a terenurilor şi caselor care au fost revendicate de către foştii proprietari sau de către moştenitorii acestora au fost fabricate în laboratoarele budesciene în care forjau din greu de-alde Gurzu or Angheluţă, iar Nicolae, ca Primar, chiar semna ca Primarul şi se mai şi mândrea cu asta.

Vom urmări cu atenţie activitatea unora ca Tudor şi Budescu în Camera de Arbitraj, dar încă sperăm ca forul de conducere al CCIA sau cei cu putere de decizie în numirea unor noi arbitri-judecători să îşi revină din amorţeala hibernală şi să redea instituţiei arbitrale prestigiul câştigat pe merit.

G.C. 19 - aprilie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...

Bustul lui Spiru Pl

Ţărăniştii de Galaţi, nedemni de acest partid istoric, darămite ...

Modificări de trafi

Primăria municipiului Galaţi informează că, începând cu data de 15 ...