logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Nimic nu mai miră când este de demonstrat cât de supusă ordinelor mafiote de stat este Justiţia în România. Demonstraţia model o avem în cazul Roşeţ contra pazvanţii din afacerea cu traficul permiselor auto false. E un caz de impact naţional, deoarece regăsim aici toată liota de procurori şi judecători de comandă care dau tonul „Epocii Băsescu”. Cap de trib corupt este vedeta Lucian Papici, de la DNA Băsescu, care a decis că denunţătorul corupţiei este neserios şi că nu a adus mai multe probe în demonstrarea corupţiei de la Oficiul de permise auto de la Tecuci. Asta presupune că în prima fază, denunţătorul Roşeţ a avut noroc. Noroc, da, pentru că atât de grosieră fiind, dispoziţia lui Papici a fost demascată de Curtea de Apel Galaţi. Ce este d-le cu atâtea NUP-uri date intr-o cauză cu poliţisti şi ofiţeri din SIPI-DGIPI Galaţi? Judecătorul a admis plângerea lui Roşeţ, aratând lipsa de profesionalism a anchetatorilor. Azi, ca să nu iasă din rând, să scriem ceva şi despre lipsa de onestitate şi despre servilismul celor de la Inspecţia Muncii. Şi despre ororile clocite de ITM Ionel Petrea.

Din acuzator, să te facem acuzat!

 

Denunţătorul Roşeţ din cazul demascării corupţilor mafiei permiselor auto luate pe şpăgi (pentru lumea bună la parazitat din Galaţi şi Tecuci) este hărţuit de organele statului mafiot. Pentru şantaj. Din acuzator, iată-l pe omul de bună credinţă acuzat de Sistem. E sistemul lui madam judecător Chiriţă, şi abţinută, şi isterizată. Când să-l judece pe Roşeţ a treia oară, hopa!, s-a abţinut şi cere copie a PV de săvârşire a infracţiunii de sfidare a organelor judiciare. Care sunt afirmaţiile sfidătoare? Păi, n-a spus Roşeţ: „Vă rog, sunteţi judecătoarea celor trei dosare ale mele, în care n-aţi văzut faptele grave săvârşite de procurori!”Jignire gravă, ce mai! Deci, DNA joacă strâmb, Poliţia priveşte cruciş, Roşeţ e musai să devină inamicul public al organelor corupte, deci trebuie exterminat, mama lui de tâmpit care se pun cu Sistemul! Plângerea de şantaj este formulată de o doamnă Goia (phii, ce seamănă numele cu cel al fostul şef al Poliţiei Tecuci şi actualul socru al şefului Poliţiei Galaţi, Lefter!). O fi sau n-o fi nepoată de poliţist, patroana Goia are firmă de transport în Anglia, care lucrează cu salarii de 1500-1750 euro. Firma e înscrisă pe Galaţi şi se numeşte Yamartrans Ale. Tot madam Goia mai are şi o altă firmă, Lubatrans, înregistrată în Moldova. Şoferul de camioane Roşeţ merge prin 2011 pentru angajare în Anglia. Povestea este clasică-hai, plecaţi repede la transport, banii vor fi viraţi după, contractual de muncă avem timp să-l semnăm, plata la Tecuci. În a doua lună, tot fără contact, hai plecaţi din Elveţia în Anglia, banii vi-i dă Saşa de la Lubatrans. Saşa le-a dat ultimatum: lăsaţi cheile şi tuliţi-o! Şantaj, sechestrare, plângere la poliţie, ameninţări, înregistrări de reclamaţii, discuri de tahograf reţinute ş.a.m.d. După doi ani, cică dna Goia se simte ameninţată de Roşeţ, cu denunţarea la instituţiile statului, pentru nereguli la fima mneaei. Şi pac la Poliţie pentru o acuzaţie de şantaj. Cică Roşeţ, ăla neplătitul şi fugăritul de-a crucişul şi curmezişul Europei vrea s-o estorcheze de 1200 de euro (?). Desigur, nu e nici o legătură între prigoana împotriva lui Roşeţ şi denunţurile făcute de Roşeţ din dosarul „Mafia permiselor auto Galaţi”. Sau dimpotrivă? Să mai punem la istorioara cu mafioţi un mic amănunt-soţul dnei Goia este arestat în Norvegia, pentru furturi de maşini de lux, iar arestatul Ion Pintilie din Mafia permiselor este acuzat de furturi de maşini de lux, într-un dosar la Iaşi- şi să trecem la episodul recent, cu răspunsul formulat de ITM Ionel Petrea către Ionel Giani Roşeţ.

 

Organul statului ITM se face că lucrează în cazul de abuz de la Yamartrans Ale srl

 

De fapt, nu lucrează de loc , păi cum să deranjăm noi ditamai firma pentru piţifelnicul de Giani Roşeţ? Derebedeul dracului! Derbedeul insistă şi atrage atenţia Inspecţiei Muncii de la centru că ITM Galaţi nu are contractul individual de muncă încă (ITM uită să precizeze de ce nu-l poate oferi angajatului Roşeţ), că angajatorul fentează organul de inspecţie cu viramente fictive şi state de plată nesemnate, că firma lui Goia a înregistrat la ITM un contract de muncă nesemnat. Şi acum, ţineţi-vă bine, vine expertiza de la Inspecţia Muncii de Bucureşti. Care e centrată pe zicerea „ba pe-a mătii”: dacă vrei să te pui cu angajatorul, pune-te, noi nu!; dacă vrei date de la angajator, ia-le tu; dacă vrei gâlceavă cu ITM, du-te la judecată, acolo se primesc şi probele, nu la noi; şi dacă îţi arde de corectitudine şi de rigoare, dacă vrei să probezi că sunt diferenţe între ce ai negociat şi ce ai încasat, prezintă contractual în instanţă. Aoleu şi văleleuuu! Păi, dacă petentul nu are contract de muncă, că doar de aia a semnalat organul statului degeaba, pe ce bază să compare că una a negociat şi alta a luat? De-ale imbecilităţilor şi imbecililor de administraţie!

Silviu VASILACHE 24 - ianuarie - 2014

One Response so far.

  1. […] Cap de trib corupt este vedeta Lucian Papici, de la DNA Băsescu, care a decis că denunţătorul corupţiei este neserios şi că nu a adus mai multe probe în demonstrarea corupţiei de la Oficiul de permise auto de la Tecuci. Asta presupune că în prima fază, denunţătorul Roşeţ a avut noroc. Noroc, da, pentru că atât de grosieră fiind, dispoziţia lui Papici a fost demascată de Curtea de Apel Galaţi. Ce este d-le cu atâtea NUP-uri date intr-o cauză cu poliţisti şi ofiţeri din SIPI-DGIPI Galaţi? Judecătorul a admis plângerea lui Roşeţ, aratând lipsa de profesionalism a anchetatorilor. Azi, ca să nu iasă din rând, să scriem ceva şi despre lipsa de onestitate şi despre servilismul celor de la Inspecţia Muncii. Şi despre ororile clocite de ITM Ionel Petrea. Din acuzator, să te facem acuzat! Denunţătorul Roşeţ din cazul demascării corupţilor mafiei permiselor auto luate pe şpăgi (pentru lumea bună la parazitat din Galaţi şi Tecuci) este hărţuit de organele statului mafiot. Pentru şantaj. Din acuzator, iată-l pe omul de bună credinţă acuzat de Sistem. E sistemul lui madam judecător Chiriţă, şi abţinută, şi isterizată. Când să-l judece pe Roşeţ a treia oară, hopa!, s-a abţinut şi cere copie a PV de săvârşire a infracţiunii de sfidare a organelor judiciare. Care sunt afirmaţiile sfidătoare? Păi, n-a spus Roşeţ: „Vă rog, sunteţi judecătoarea celor trei dosare ale mele, în care n-aţi văzut faptele grave săvârşite de procurori!”Jignire gravă, ce mai! Deci, DNA joacă strâmb, Poliţia priveşte cruciş, Roşeţ e musai să devină inamicul public al organelor corupte, deci trebuie exterminat, mama lui de tâmpit care se pun cu Sistemul! Plângerea de şantaj este formulată de o doamnă Goia (phii, ce seamănă numele cu cel al fostul şef al Poliţiei Tecuci şi actualul socru al şefului Poliţiei Galaţi, Lefter!). O fi sau n-o fi nepoată de poliţist, patroana Goia are firmă de transport în Anglia, care lucrează cu salarii de 1500-1750 euro… citeste intreg articolul […]

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...