http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 926 - 30.11.2022

De ceva ani, se poate spune că cele două moldovence, blonde şi frumoase foc, au intrat în topul celor mai bogate femei de afaceri din ţară. Nu se poate spune că cele două ar fi neaparat nişte afaceriste pricepute, dar, printr-un concurs de împrejurări, favorabile lor, au ajuns în posesia unor proprietăţi şi afaceri în derulare, care le-au făcut să poată fi considerate ca deţinătoare a unor averi deosebite. Ala Procopenco a ajuns să deţină proprietăţi şi acţiuni la o serie de societăţi pe acţiuni de tip închis, care societăţi, deţin numeroase active valoroase şi acţiuni la diverse societăţi listate la bursă. Aceasta, în mare parte, datorează aceste avuţii ca urmare a sponsorului existent în spate, nimeni altul decât răposatul afacerist Chelu Cătălin. Ala Procopenco i-a dăruit răposatului Chelu trei copii frumoşi, ea fiind una din favoritele acestuia, motiv pentru care i-a lăsat o mare parte din averea deţinută. De apreciat este faptul că Ala Procopenco s-a implicat în lumea mare a afacerilor, acţionează actualmente în această lume, chiar dacă a debutat cu stângul în anul 2015, an în care a luat o mare ţeapă. La această dată, Ala controlează multe societăţi comerciale, încercând să facă faţă şi unor bătălii cu moştenitorii răposatului Chelu, în primul rând cu mama răposatului Rimar Doina. În ce priveşte pe Golovatii Mihaela, aceasta are la rândul ei are un sponsor în spate, acesta fiind soţul acesteia, Constantinescu Gabriel, cunoscut de toţi ca mâna dreaptă a afaceristului decedat Chelu Cătălin. Golovatii Mihaela a intrat în decursul ultimilor ani în posesia unor pachete de acţiuni la societaţi listate la bursă cum ar fi Comat Galaţi, Electroargeş SA, Mecanica Rotes, la aceasta din urmă achiziţionând 25,32% din acţiuni. La această dată se poate spune că deţine controlul la două societăţi importante, Galfinband SA Galaţi şi SPIT SA Bucovina, direct şi prin interpuşi. Golovatii a dat lovitura cea mare la societatea suceveană SPIT SA Bucovina unde deţine direct 48% din acţiuni, plus vreo 12% prin interpuşi.

foto: Ala Procopenco

Dacă moldoveanca Ala se poate bucura nestingherit de uriaşa avere, ea intrând în posesia averii printr-un concurs de împrejurări fericit, pentru ea, nu acelaşi lucru se poate spune de Golovatii Mihaela. Aceasta, spun gurile rele, a investit banii soţului, Constantinescu Gabriel, acesta fiind urmărit penal în numeroase dosare aflate pe rolul instanţelor penale din ţară. Mai mult, se zice că acesta ar datora la fisc sume uriaşe, iar sumele deţinute de soaţă, ar fi în pericol. Unii zic că, prin ea, s-ar spăla sume uriaşe de bani proveniţi din activităţi cu caracter ilicit. Oricum, vom trăi şi vom vedea. Vă ţinem la curent cu modul în care îşi vor administra şi păstra uriaşele averi cele două frumoase blondine.

Observator (L.I.) 12 - mai - 2022

7 Responses so far.

 1. Sabin spune:

  Aceste doua personaje au fata de mari afaceriste? Or fi ele bogate dar nu datorita afacerilor demarate de ele ci de babacii din spatele lor.

 2. Otilia spune:

  Vreau si eu sa fiu afacerista ca ele. Sunt mult mai tinara si arat mai bine, vreo oferta de sponzorizare? Astept confirmare, sponsorul nu va regreta.

 3. Denisa spune:

  Ala este într-adevar o femeie de afaceri, chiar daca a debutat cu stingul la inceput. Se poate spune ca la aceasta dată este chiar foarte priceputa si se implica trup si suflet in tot ce face. Bravo ei, trebuie respectată. Despre cealaltă moldoveanca, nu stiu prea multe, doar ca se sparge in figuri pe facebook, avind in spate sotul, Constantinescu Gabriel. Ea nu este decit o fatada, in spate este sotul care se pare ca are mari probleme cu justitia.

  • Costel spune:

   Care afaceriste, astea sunt afaceriste? Amindoua sint PANARAME, au fost si sint paravan pentru oamanii din spatele lor. Asta se cheama spalare de bani si punct. Mai controleaza ceva fiscul in tara asta? Se fac ca controleaza i-au malaiul si bine mersi.

 4. A.E. spune:

  In ce o priveste pe Ala, mama soacra Doina Rimar i-a pus gind rau, a bagat-o in procese, vrea s-o puna pe chituci.

 5. Anton spune:

  V-am trimis un material cu un amarit din Galati care risca sa ramina fara casa, fara nimic asta pentru care a fost pacalit de barbatul lui Golovatii. Golovatii cu banii, pacalitul bun de plata.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fostul Grand Hotel,

• Universitatea „Dunărea de Jos” se aruncă la cinci milioane ...

Cumătra lui ZEUS

Alina Grosu era o salariată în compartimentul financiar-contabil al Spitalului ...

O familie de medici

Încă din anul de greaţă 1990 şi până în anul ...