logoImpact EST nr. 880 - 27.07.2021

De când cu useleul, interesele politicienilor nu se mai izbesc nici măcar de o adiere de aripă de fluture. Iată, senatorul penele (usele) Paul Ichim, doctor chirurg şi preşedinte al municipalei penele, a fost nevoit o vreme să se refugieze pentru a profesa ca medic chirurg la Brăila. La Spitalul Judeţean de Urgenţe „Sf. Apostol Ioan” el nu a mai fost primit în secţia pe care şi-a amenajat-o cu sponsori proprii, din motive de Justiţie şi de ANI, care au decis că demnitatea de membru al Parlamentului României este incompatibilă cu aceea de medic chirurg. Iacă că acum senatorul Paul Ichim a pus din nou bisturiul pe pacienţi în secţia de Chirurgie a spitalului amintit, transformânmdu-se în Persoană Fizică Autorizată (PFA). Păi Persoană Fizică Autorizată e tot un agent economic, la urma urmelor, atâta timp cât îndeplineşte activităţi contra cost şi cât are şi dreptul de a-şi angaja proprii salariaţi.

Ca senator ales nu poţi încheia contracte patrimoniale nici cu statul, nici în domeniul privat. Or chirurgul senator a putut pătrunde din nou în Spitalul Clinic de Urgenţe, pentru a profesa ca chirurg, ca PFA care a încheiat un contract cu o instituţie finanţată din bani publici şi privaţi.

Aşteptăm punctul de vedere al ANI dar şi pe al chirurgului-senator Paul Ichim. Până atunci, însă, relaxare totală în cei 3000 de metri pătraţi moşteniţi în zona montană Valea Lungă din judeţul Mureş.

Grigore CORBU 30 - august - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Iluminat public cu s

Primăria municipiului Galați informează că aparate de iluminat stradal echipate ...

Devieri de trafic î

Primăria municipiului Galaţi informează că, în perioada 23 iulie -28 ...

Nouă etapă de dezi

Primăria municipiului Galaţi informează că în perioada 26-29 iulie 2021 ...

Controale la furnizo

comunicat presa

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...