logoImpact EST nr. 871 - 15.05.2021

Dacă punem punctul de „I” rezultă că procurorul şef al DNA-ST Galaţi, Gh. Ivan, a coordonat activităţile şi acţiunile inculpatului Boldea, prin provocarea săvârşirii de infracţiuni, tăinuire şi favorizare a acestora.

Îndrăznim să apelăm la memoria cititorilor constanţi, care în perioada 2007-2008 au citit ediţiile Impact-est (citibile şi în arhiva electronică), în care am demonstrat fără a avea pretenţia întregului ansamblu al probelor, că Mihail Boldea a comis fapte de o gravitate şi un pericol social deosebit, fapte comise în asociere cu judecători şi procurori. Iară când vorbim despre procurori, punem în centrul atenţiei pe Ghiţă Ivan, care, pentru a nu devoala, a nu cerceta, a nu-şi îndeplini obligaţiunile de serviciu stabilite în calitate de procuror DNA, nu a efectuat nici un act de urmărire penală pentru a stabili realitatea obiectivă în această cauză, primind, în schimb, cu titlu de mită, angajarea sa în calitatea de universitar, ulterior şi promovat până la gradul de conferenţiar universitar. Desigur, aşa cum am mai scris, suportul său în zona academică a fost Răducan Oprea, plagiatorul care era decan al Facultăţii de Drept când l-a angajat pe Ivan. Nişte miliţieni rataţi, avizi de titluri şi de fruncţii, asta-s ei, jmekeri de şcoli scurte, pe întuneric şi fără să le frecventeze.

Ivan, Ivan, da de ce nu şi pe Divan?

Sărim de la studiile pe întuneric direct în beciul fiscalităţii. Şi nu numai. Păi de ce nu te-ai afirmat, cavaler al dreptăţii, pe tărâmul spurcat al returnărilor de TVA provenite din exporturile de cereale?

Sigur, timpul şi hârtia disponibile ziarului nostru MIC- dar sincer, realist şi obiectiv, care nu depinde decât de adevăr, care nu a fost cucerit de interese politice, profesionale şi subiective-nu ne permit să scriem mai mult, de această dată.

Asta nu înseamnă că am încheiat devoalarea mişeliilor şi ticăloşiilor comise de către Ivan Ghiţă. Imaginaţi-vă că vom scrie în curând despre modul în care statul român i-a băgat în saltea lui Ţuţu Toader, prin interpus, zece milioane de euro reprezentând TVA, fără efectuarea controlului anterior care trebuia realizat în baza decontului de TVA negativă, imperativ şi obligatoriu, stabilit prin OG 92/2003, republicată.

Dar, despre halul de implicare şi de cârdăşie între de-alde Ivan şi Onica, director al DGFP, vom tot scrie în ediţiile viitoare. Aşa cum am tot făcut-o, dar serviciile şi politicul sunt deasupra legii. A, era să uit! Culmea, Ivan a fost desemnat să analizeze, să detecteze şi să cuantifice halul în care Oprea Răducan a plagiat teza sa de doctorat. Element ajutător: peste 70%!

Grigore CORBU 12 - aprilie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...