logoImpact EST nr. 855 - 25.01.2021

Aşa cum am mai spus, în aprilie are loc la Patinoarul din Galaţi Campionatul Mondial de Hochei, primii oaspeţi urmând să sosească încă din 30 martie a.c. Din păcate, acest eveniment menit să repună Galaţiul şi România pe harta lumii, este pregătit din plin de o mare ratare organizatorică. Totul este însăilare, cârpeală, nimic temeinic, doar spoială şi neseriozitate. Pe lângă auto-loviturile pe care ni le-am dat singuri la capitolul organizare a CMH, a mai apărut una: retragerea unui sponsor important al echipei de hochei CSM „Dunărea” Galaţi. Acesta se numeşte Tancrad SA Galaţi, directorul general al companiei, Cristian Stăncic, luând decizia de a nu mai susţine financiar echipa, începând cu ianuarie 2017. Din păcate nu putem avea un contact telefonic cu acesta, dar nici cu Florin Mirea, zis Lipici, care este preşedintele Fundaţiei „Sportul Gălăţean”, un epigon al marelui Nicolae Rainea, cel care a deţinut această funcţie până l-a strâns Dumnezeu.
Ei bine, se pare că acest Lipici i-ar fi inflamat pe decidenţii din Tancrad din cauză că nu le-au mai încredinţat lucrări pentru amenajarea patinoarului pentru acest eveniment de talie mondială.
Şi era firesc să se retragă din sponsorizări cei din Tancrad, atâta timp cât tu, ca decident, nici când poţi să-i întorci ceva unei firme, dându-i de treabă, o alungi. Şi avem informaţii că tot ce au lucrat în ultimii ani în patinoar aceşti constructori locali, au făcut amenajări de certă calitate şi la preţuri rezonabile. Dar cine draku să-i mai sature de parandarături pe inşi ca alde Lipici, ori ca preşedinţii unor astfel de cluburi sportive aflate în cârpe?!

(GECO) 24 - martie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Casa Agronomului a f

Aflată în administrarea Direcţiei Pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, Casa Agronomului, ...

Buget de 4,7 milioan

Dă, Doamne, cu Aghiasmă Mare să auzim cum sfârâie cu ...

Final de an dezastru

Finalul anului 2020 a fost nefericit pentru fostul deputat Mihai ...