logoImpact EST nr. 855 - 27.01.2021

Odată cu detaşarea judecătoarei dr. Octavia Spineanu-Matei la Tribunalul Uniunii Europene, pentru o perioadă de trei ani, Plenul CSM a aprobat eliberarea acestuia din funcţia de director al Institutului Naţional al Magistraturii (INM), postul vacantat fiind scos la concurs.
Conform CSM, în competiţie s-au înscris, în termenul legal, judecător Horaţius Dumbravă, formator în cadrul INM, pe disciplina „Etică şi deontologie profesională”, judecătoarea Cristina Rotaru de la Secţia penală a ÎCCJ şi Elisabeta Roşu de la CAp Bucureşti, judecător care s-a şi retras din competiţie.
În urma interviurilor susţinute, marţi 28.02.2017, Plenul CSM a decis că omul potrivit pentru temuta funcţie supremă din şi mai temutul INM mai ales pentru candidaţii care se tot înscriu anual la examenul de admitere (printre cei fără noroc se numără şi una dintre fiicele lui Gh. Ivan, fost şef al DNA-ST Galaţi), este judecătoarea Cristina Rotaru Radiu. În acest fel, Horaţius Dumbravă şi-a luat o palmă cu piciorul!
Mandatul directorului INM este de trei ani, cu posibilitatea reînvestirii.
Tot în acelaşi comunicat se mai arată că Plenul CSM a hotărât delegarea judecătoarei Ana-Cristina Lăbuş în funcţia director adjunct al INM şi responsabil cu formarea continuă.

(Lector) 3 - martie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Corp nou de clădire

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de ...

Primarul Ionuț Puch

Elevii gălățeni vor primi burse duble și chiar aproape triple, ...

Pași de urmat la pl

Pași de urmat la plata taxelor și impozitelor prin www.ghiseul.ro Având ...

Opt blocuri vor fi m

Primăria municipiului Galați informează că opt blocuri de locuințe vor ...