logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021

Lume, lume, ascultaţi ştire, pe care am cules-o din târg, de prin birourile autorităţilor care sunt! Cică, după ce chinezii care ne-au vizitat acum o lună de zile, la invitaţia Patronatului IMM, a lui Filimon, Odi Pal &Comp, au dat primul semn după ce s-au întors în China, propunând gălăţenilor să facă aici o mare fabrică de cauciucuri. Investiţie babană rău de tot şi creare de locuri de muncă peste 1000, cu condiţia ca autorităţile să-i ajute cu 20 de hectare de tren, utilităţi etc.
Asta da ştire, care trebuie să ne pună pe jar comunitatea locală, aşa cum nu s-a întâmplat când acelaşi Patronat prin lobby şi cu sprijinul la vremea aceea a Ministerului Dezvoltării, i-a adus la Galaţi pe cei de la YAZAKI. Ori atunci clovnul şi zbanghiul de Bacalbaşa şi fotbaliatorul STAN şi-au dat cu tesla în coaie , bătându-şi joc de oportunitate, dar mai ales de gălăţeni şi de oraşul acesta!
Tare ne este teamă că şi de oportunitatea aceasta o să se aleagă praful şi pulberea, dând măsura faptelor şi putirinţei celor care ne conduc politic şi administrativ.
Alo!, vouă nu vă iese nimic de umplut buzunarele proprii, de aici pleacă teama şi neîncrederea noastră, în rest să auzim numai de bine!

Jap 16 - noiembrie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...