logoImpact EST nr. 886 - 17.09.2021

Este evident că Nicolae Bacalbaşa nu are organ managerial. Pe unde a trecut, a făcut un adevărat pârjol decizional. De un an de zile a semănat discordie şi teroare printre salariaţii Consiliului Judeţului, sprijinindu-se pe tot felul de cozi de topor şi pe o politică a anilor 1947-1950. Gestionarea cu prioritate a fondurilor este o brambureală desăvârşită. Şi când să ai timp de administrare, când tu stewardizezi în draci şi inutil. La ce i-o fi folosit să se răscrăcăreze în gaşcă, între SUA şi Bulgaria? Ce a învăţat şi ce a aplicat în UAT Judeţ Galaţi, s-au lămurit până şi cei care l-au susţinut şi propulsat politic în funcţia de preşedinte al CJG. De  aia useliştii, adică pesediştii, vor tranşa în stilul consacrat mandatul de deputat al Colegiului Uninominal nr. 9, mandat pierdut prin lăcomie de funcţii, bani şi influenţă pe mâna lui Aurel Nechita. Deci, Nicolae Dobrovici Bacalbaşa va fi „avansat înainte” după modelul stalinist, pentru a scăpa pesedeul de el. În schema parlamentară nu cred că va mai urca profa de matematică, Laura Marin.

Sigur că ea este dorită la Bucureşti, cum la fel de dorită este urcarea la şefia CJG a lui Mircea Hamza, actualul vicepreşedinte al instituţiei. E clar că vor fi alegeri undeva la finele lui august, atât pentru mandatul de deputat, cât şi pentru cel de preşedinte al CJG, funcţie de-a dreptul uninominală, atâta timp cât candidatul este ales prin vot direct şi nu prin electori.

Dar Nica poate da de-a dreptul trei lovituri prin această strategie. Dar despre asta o să mai povestim din toamnă încolo.

(G. CORBU) 14 - iunie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...

Bustul lui Spiru Pl

Ţărăniştii de Galaţi, nedemni de acest partid istoric, darămite ...

Modificări de trafi

Primăria municipiului Galaţi informează că, începând cu data de 15 ...