logoImpact EST nr. 890 - 25.10.2021

El va cere imperativ acest lucru în cadrul apropiatului Congres al PMP, considerând că această fuziune a început să fie toxică pentru partidul pe care l-a fondat. Acuzaţiile au curs la adresa parlamentarilor şi a consilierilor locali şi judeţeni care în majoritatea lor nu au nici o treabă cu politica PMP. Ei stau la două capete şi vor vedea unde basculează. Uneperiştii care au votat în majoritate fuziunea, au şi sabotat o decizie a instanţei prin care s-a stabilit fuziunea prin absorbţie a UNPR cu PMP este validă şi, ca atare, unepere nu mai există. Dar această decizie a tot fost bombardată cu numeroase cereri de intervenţie şi la instanţă, promovate chiar de către membrii care votaseră fuziunea! Despre acest aspect am scris în Impact-est la vremea când hotărârea instanţei a fost făcută publică.
La Galaţi, situaţia fostului unepere este… mai îmbârligată, fostului primar Marius Stan nefiindu-i validat mandatul de consilier municipal. Acum, după picarea protocolului de fuziune, prin denunţarea actului la Congresul PMP şi odată furnizat instanţei de judecată, Marius Stan ar trebui pus în situaţia iniţială. Complicat de simplu e ce va face Picu Roman cu mandatul de viceprimar şi consilierii locali şi judeţeni, care au jucat cu el în hora intereselor şi au devenit pesedişti fără carnet, căci nici unii nu s-au dus spre pemepeul lui Cătălin Cristache.
Şi apoi, odată cu dispariţia unepere care a fost dizolvat prin fuziune, şi mandatele aleşilor locali şi centrali ar trebui invalidate, ei ocupând mandatele din partea unui partid care nu mai există, deci ei rămânând fără reprezentare.
Adică, stop joc la Picu Roman! Sau legalizarea concubinajului cu pesede!

Grigore CORBU 25 - mai - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...

Amintiri din Naviga

În frumoşii ani luminoşi din epoca de aur, conducerea superioară ...