logoImpact EST nr. 900 - 29.01.2022

După ce şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, nu din cea de preşedinte al Clubului de Hochei „Dunărea” Galaţi, cum greşit am scris noi într-o ştire de săptămâna trecută, Radu Cosca a mai rupt ceva timp pentru a-l aloca politicii.
Sâmbătă, pe 17 martie 2018, el a fost ales preşedinte al organizaţiei municipale a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), fiind votat de 397 de delegaţi, din cei 400 prezenţi, trei buletine de vot fiind anulate. De unde tragem concluzia că Radu Cosca are încredere în sine, întrucât dintre cele trei voturi nule nici unul nu era al său! Şi nici al preşedintelui judeţenei ALDE (încă interimar), Cristian Dima, care îşi va prezenta candidatura pentru această funcţie sâmbătă, 24 martie, ora 11,00 la Teatrul Muzical Naţional (?!) „Nae Leonard”.
Duminică, pe 18 martie, au avut loc alegeri şi în organizaţia municipală Tecuci a ALDE, cei circa 100 de delegaţi alegându-l în funcţia de preşedinte pe Vasile Diaconu. Din păcate, Dima şi echipa lui au obosit deja după o campanie intestină, căci nu ne-au comunicat nimic despre datele, orele şi locurile acestor alegeri, noi obţinând date din alte surse. Dar când vor avea de dus o campanie pentru europarlamentarele din 2019 şi pentru aia de primar din 2020, ce or să mai facă?
În sfârşit, nu am găsit un site al ALDE Galaţi, ci doar câteva ştiri postate pe sărăcăcioasa pagină a alianţei de pe facebook, aşa că nu vă putem spune numele vicepreşedinţilor şi ale membrilor biroului celor două organizaţii municipale, ei urmând să activeze mai conspirat!

(GECO) 23 - martie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Studiu Deloitte: au

București, 28 ianuarie 2022 – Piața dispozitivelor medicale portabile inteligente, ...

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...